Prikker eller polkadotter ble opprinnelig brukt på flamenkodansere og artister, og slev om trenden var størst på 50- og 80-tallet kommer stadig tilbake i motebildet. Den Venezulianske designeren Carolina Herrera og det italienske motehuset Moschino blir ofte assosiert med mønsteret.

Stjernene har også fått øynene opp for prikker denne sommeren og flere er observert sommerlig kledd i feminine, flørtete prikkeplagg. Skal du på sommerfest, i hagebryllup eller bare vandre gatelangs passer prikkene sammen med fargesterke accessoirer og klassiske basisplagg som for eksempel blazeren. Alexa Chung ser sommerfin ut på premiere i en tekkelig prikkekjole stylet med en knallrød veske, mens vakre Withney Port styler en prikkete bluse med et mønstete skjørt og en klassisk blazer. Det ikke bare stjernene som prikker over denne sommeren, for høsten er også fylt over av catwalkbilder av mønsteret. Kate Winslets kjole fra Stella McCartney er en liten forsmak på høsten som kommer.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!