Miranda Kerr at the Victoria Secrets 'What is Sexy List' at the Beverly in Los Angeles - 12 May 2011 FAMOUS PICTURES AND FEATURES AGENCY 13 HARWOOD ROAD LONDON SW6 4QP UNITED KINGDOM tel +44 (0) 20 7731 9333 fax +44 (0) 20 7731 9330 e-mail info@famous.uk.com www.famous.uk.com FAM41343=

Miranda Kerr

Engelen fra Victoira Secret var usikker på om hun ville være i stand til å gjøre et comeback på catwalken bare fire måneder etter at hun hadde født sønnen Flynn. Orlando Blooms kjæreste overvant frykten og endte opp som modell på catwalken for Balenciagas høst/vinter-11 kolleksjon i Paris. Balenciagas designer Nicolas Ghesquière overrasket alle da han brukte badedraktmodellen på catwalken for første gang i 2009.

- Jeg var litt nervøs. Jeg hadde ikke hatt på meg høye hæler på fem måneder, men det var akkurat som å sykle, sier modellen.

Mirandas kropp har gjennomgått en naturlig forandring siden fødselen, men hun er fornøyd med sin nye kropp.

- Hoftene mine er bredere og puppene er åpenbart større. Jeg føler at jeg er mer kvinnelig nå, og jeg elsker de nye formene mine.

Den 28-år gamle skjønnheten har blitt fotografert i små bikinier siden fødselen, og brunetten avslører at hun er mest komfortabel i undertøyet.

- Selv om jeg får besøk slentrer jeg rundt i bare trusa. Det føles mer passende å gå i trusa enn å være helt naken. Forklarer skjønnheten.

=

Miranda Kerr på catwalken for Balenciagas H/V-11/12 kolleksjon.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!