Tunika

Tunikaen er tilbake i motevarmen. Hurra for det! Et mer anvendelig plagg skal du lete lenge etter. Vi gleder oss til sommerlig styling med en tunika à la Dries Van Notens, eller Celine og Etros minimalistiske it-styling med tunika over et par bukser.

=

Den hvite kjolen

Ditt sikreste motekort denne sommeren er en enkel elegant og helt hvit look. Bare se på de yndige kjolene til Chloe´, gudinnekreasjonene hos Rochas og de sexy buksene til Chanel. Match gjerne sko og veske hvitt også.

=

Jeansblå bukser

Sesongens mest nonchalante plagg er de nye buksene i mykt jeansstoff. Gå for seilervarianten hos Dior, herresnittet hos Céline eller de feminine med høyt liv og vide ben hos D&G. Du vil garantert føle deg komfortabel og veldig velkledd.

=

Badedrakt

Bye, bye bikini. I sommer tar du pusten fra alle i en badedrakt som oser fashion edge og selvsikker attityde. Gjerne med et belte i livet som hos Lanvin og Michael Kors eller med et langt, flagrende skjørt over. For den ekstra modige: Gå for den sexy heklevarianten.

=

Bandana

Dårlig hårdag? I sommer løser du det lett med å knyte et kult skjerf rundt hodet. Måten du gjør det på, har alt å si. Bare se på Puccis rocka bohem, Moschinos sexy cowgirl og bondetuppene til D&G. Eller tenk helt enkelt og hvitt, som Salvatore Ferragamo gjorde.

=

Knæsj konvolutt

Etter en sesong med mye beige, er en fargebombe av en veske akkurat det du trenger nå. Rubinrødt, gressgrønt, sukkertøysrosa, sitrongult og sesongen store trendfargen denne våren - mandarin. En knæsj konvolutt setter prikken over i-en.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!