Den guddommelig vakre australske skuespilleren skal spille alveaktige Galadriel i Ringenes Herre-oppfølgeren The Hobbit, men til tross for at innspillingen av filmen allerede er i gang, vet hun ikke hvor stor rollen hennes er, eller hva karakteren hennes skal gjøre.

-Galadriel utgjorde bare en liten del av Ringenes Herre-trilogien, men det er sannsynligvis de tre beste ukene jeg har hatt i livet mitt, sier hun til nettstedet Collider.com.

Når det gjelder historien som fortelles i The Hobbit, vet ikke Blanchett hva som skjer, for hun har ikke sett snurten av manuset ennå.

-Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Galadriel spiller åpenbart ikke en stor rolle i filmen, men jeg tror hendelsene finner sted midt på året.

Nesten alle stjernene fra Ringenes Herre-trilogien er med i Peter Jacksons kommende fantasyfilm også, men superkule Liv Tyler avslørte nylig at hun er en av de få som ikke kommer til å dukke opp her.

-Jeg har ikke hørt fra noen, og det gjør meg i grunnen litt trist, fortalte hun.

The Hobbit har premiere i 2012.

Kate Blanchett=

Kate Blanchett © Bulls

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!