Høst/vinter-visningene er nesten ferdig oppsummert, men før vi setter i gang med å analysere trendene skal vi holde oss til vår- og sommermoten noen måneder til. Modellene i Milano, New York, London og Paris viste oss hva de hadde på seg før og etter visningene under moteukene, og vi ble superinspirert. De siste sesongene har vært mørke og svarte, og de fleste modellene hatt en stor kjærlighet til Alexander Wangs utvaskede T-skjorter, svarte tights og skinnjakker. Abbey Lee Kershaws eksentriske hippiemoderne stil, 70-talls forelskelse og fargeinferno har vært en pådriver for forandring, og modellstilen har igjen blitt litt mindre uniformsaktig. Moteindustriens innsidetropper er vakre, kule og får fingrene på fatet lenge før alle andre. Vi har gjennomgått hundrevis av backstagebilder fra moteukene og fått inspirasjon til hva vi skal ha på oss utover våren.

Lang silhuett

Det var ikke bare forrige sesong at lange kjoler var hot for trenden fortsetter også denne sesongen. Lange skjørt som du kan style med en body som hos Michael Kors eller en hvit T-skjorte som hos Jil Sander. Vår favoritt Abbey Lee Kershaw (i midten) Har gått for en maksimallistisk styling med en leopardkåpe over en knallfarget rosa fotsid kjole.

=

Lang silhuett

Trenchen

Ingen vår uten trenchen - og i år som i fjor og året før det er det Burberry-trenchene alle vil ha. Motehusets kampanje-modell Jordan Dunn har selvfølgelig fått gå hjem med den hun ønsket seg.

=

Trenchen

Skuldervesker

En avslappet veske som henger løst over skulderen er en nøkkelaccessoir denne våren. Modellene raser fra en visning til en annen, og har ofte hele livet sitt (les mobilen) i veskene. Proenza Shouler, Mulberry og Alexander Wang er bare noen av ELLE- og modellfavorittene.

=

Skuldervesker

Metalliske bukser

Metalliske bukser er sesongens nye skinnbukser og ble vist hos blant annet Burberry Prorsum og Balmain. Buksene styles på samme måte som skinnbukser: Sammen med en T-skjorte, blazer eller en pastellfarget genser for en vårlig look.

=

Metalliske bukser

Høye boots

Etter at ankelboots, pumps og sandaler har gjort sitt flere sesonger, er de høye bootsene på vei tilbake. Til høsten kommer Isabel Marant med et par frynsete høye boots som modellen Isabeli Fontana har fått prøvekjøre før alle andre.

=

Høye boots

70-talls lengden

Herve Leger og Balmains überkorte skjørt må vike for sofistikerte 70-tallslengder. Sett hos både Marc Jacobs og Fendi - og på flere modeller. Vi falt pladask da vi så dette skjørtet i florlett slangeskinnsmønster stylet med boots og belte.

=

70-talls lengden

Sleng

70-tallet er stort akkurat nå og flere modeller har vist seg med slengbuksene. De gir en umiddelbar følelse av tiåret enten buksene er stylet enkelt med en skjorte eller eksentrisk med hatt og fjær.

=

Slengbuksene

Tomboy

Den danske modellen Freja er kjent for sin mørke, enkle Tomboyaktige stil og legger nok ikke basisplagget skinnjakken på hyllen med det første. Balmain, Miu Miu og Balenciaga var bare noen som igjen viste ytterplagget på catwalken denne sesongen.

Gatemote: Modeller=

Tomboyen © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!