Blake Lively vil ikke starte sitt eget klesmerke fordi hun aldri vil konkurrere med Chanels Karl Lagerfeld.

Gossip Girl-stjernen fikk statusen som offisiell ambassadør for det franske motehusets nye veskelinje, Mademoiselle tidligere i år. Selv om Blake elsker mote, kjenner hun sine egne begrensninger når det kommer til design og har planer om å bli værende foran kamera.

På spørsmål om hun vurderer en designerkarriere sa hun til WWD: " Jeg har blitt spurt om det, men jeg har så stor respekt for og takknemmelighet for mote. Hvis det er mennesker der ute som designer som Karl Lagerfeldt, hvem er jeg?"

Blake har tidligere avslørt at hun var skremt første gang hun møtte Karl og synes det var vanskelig å snakke med den tysk-fødte designeren på grunn av statusen hans.

Hun sa: "Jeg var helt livredd. Han er en utrolig skremmende person fordi han er dyktig og et geni. Men når du møter han så gjør han alt annet enn å skremme deg. Han er veldig snill og ydmyk, levende og lidenskapelig. Jeg har stor respekt og er veldig glad i ham.

" Jeg ville ikke ha jobbet med noen andre. Det øyeblikket jeg møtte ham sa jeg - Jeg vil ikke gjøre en kampanje hvis ikke det er Chanel. Så det er fint at vi fikk jobbet sammen."

Blake Lively i kjole fra Chanel. © GG/Flynetpictures.com

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!