Kan John Gallianos antisemitistiske utbrudd kan skyldes hans krevende arbeidsmengde?

Designeren ble sparket fra sin rolle som kreativ leder for motehuset Christian Dior etter at han verbalt trakasserte et par i Paris. Men hans gode venn og designerkollega Azzedine Alaia hevder at presset fra moteindustrien har skylden og at John er "uerstattelig"

Han uttalte seg nylig til WWD: " Det er trist. Han er en venn. Det er for mye: for mange kolleksjoner, for mye press. Noen mennesker er uerstattelige.

Mr. Alaia på sin side liker å ha jobbe rundt sine egne tidsrammer og elsker å reise til Italia hvor han produserer kolleksjonene sine for og selv sjekke kvaliteten.

Hans måte å gjøre det på fungerer også bra for en av hans selgere - Barneys i New York som kan fortelle at salget øker hele tiden.

Daniella Vitale som er salgssjef og visepresident for Barneys sier: " Det er ingen som Mr. Alaia og vi er imponert over hans lidenskap, kreativitet og inspirasjon."

© ©FAMOUS

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!