Röhnischs kvinnelige designteam har laget en løpekolleksjon i begrenset opplag for den urbane løpekvinnen. Kolleksjonen har fokus på mote, uten at det går på bekostning av funksjon og passform.

Plaggene er laget av et svart funksjonsmateriale, med kløverprint og subtile detaljer i fargen Blossom på utvalgte produkter.

Ettersom valget av treningsklær kan påvirke hvordan du presterer, er det viktig å velge riktig tøy. Rett treningstøy har praktiske funksjoner som både varmer, er nedkjølende og støttende ute i treningsløypa.

Kickstart sesongen med fine og funksjonelle treningsklær som gir deg best mulig forutsetning for treningsøkten.

Black Cover running collection gir dessuten motivasjonen et ekstra push- det er jo tross alt mye morsommere å legge ut på joggeturen med et like fint som funksjonellt antrekk.

Den nye kolleksjonen byr på det lille ekstra i form av design og utrykk, og er nøye utarbeidet for den aktive kvinnen som krever alt. Nytt for sesongen er et helt nytt produkt, Livy Run Skirt med innsydd hotpants under skjørtet. Å løpe i skjørt skal være noe av det behageligste som finnes, sier Annica Rantala, Röhnischs designsjef.

Mens vi venter på varmere temperaturer er Shape-tights perfekt for løpeturer utendørs, de både løfter og former en perfekt passform, somtidig som de hjelper kroppen og komme seg etter treningen, ved å øke blodsirkulasjonen.

Röhnisch Black Cover running collection finnes i butikkene og på rohnisch.com fra 15. februar.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!