Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Nathalie Helgerud er siste tilskudd på ELLEblogg.

I den anledning synes vi det gjorde seg med en liten introduksjon på frøkna.

 

Hei, Nathalie - hvem er du?

Halloisen! Jeg stiller meg selv det samme spørsmålet titt og ofte! Har vel igrunn kommet frem til at jeg er en person som liker å utforske nye og spennende ting med dette dyrebare ene livet jeg har blitt tildelt. Jeg er ute etter å oppleve og få mest mulig ut av livet. Derfor elsker jeg å reise, møte nye mennesker og ha det gøy. Ellers er jeg i overkant opptatt av klær, fine sko og Gucci-vesker. Jeg er 30 år gammel og fra Oslo med lang fartstid i motebransjen. Har jobbet både som moteredaktør og stylist de siste åtte årene. Det siste året har jeg hatt bloggen som jobben min! Og jeg elsker mitt lille univers.

Hva kan vi lese om på bloggen din?

Jeg liker å skildre reisene jeg er på og komme med reisetips, dokumentere det jeg har på meg og vise hva som inspirerer meg akkurat nå. Jeg liker å vise hva jeg drømmer om, inspirerende bilder av både interiør og mote. Og så liker jeg og i ny og ne å få en liten utblåsning hvis det er noe jeg har på hjertet. Jeg vil vel igrunn at bloggen min skal fungere som et lite online-nettmagasin hvor leseren blir inspirert og nysgjerrig på samme tid.

Beskriv ditt beste moteøyeblikk! 

Hmm. Vet ikke om det er så lurt av meg å avsløre det. Om du skjønner hva jeg mener. What happens at Fashion Week, stays at Fashion Week! Eller? Men jeg husker veldig godt en Alexander Wang-fest jeg var på i New York for en del år siden.

Hvilke plagg finner vi flest av i garderoben din?

Jeans og skjorter! Jeg har fremdeles til gode å finne den helt perfekte jeansen, og skjorter får jeg aldri nok av. Ellers er jeg en jakke-person! Jakker gjør så mye med antrekket. Da kan resten av antrekket gjerne være en basic topp og jeans for min del.

Stilikon?

Mamma! Hun er en helt rå dame. Ser jeg noe på catwalken som jeg kunne tenke meg, er det bare å spørre henne, så har hun en gammel versjon av det på lur. Ellers liker jeg stilen til Pernille Teisbæk, må jeg ærlig innrømme. Hun er virkelig flink til å sette sammen antrekk.

Hvor henter du inspirasjon?

Ulike tumblere jeg følger. Jeg går som oftest gjennom tumbler-listen min før jeg begynner å sette sammen antrekk i hodet mitt. Ellers har jeg en egen mappe på Mac-en min som heter "Inspirasjon". Elsker å samle på inspirerende bilder.

Hva står øverst på ønskelista din denne høsten?

En ny MacBook, har bare en stasjonær en og selv om jeg elsker å ta den med meg rundt overalt, blir det litt tungvint. Bokstavelig talt. Ellers ønsker jeg meg en knelang leopardkåpe og en tyggegummirosa veske fra Gucci med gulldetaljer.

Ditt ultimate stiltips – hva er det?

Prøv å tenke at antrekket ditt skal bestå av flere fine detaljer, som gjør at du må kikke litt ekstra for å se hva du har på deg. Og ikke undervurder bruken av steamer og strykejern. Vi nordmenn ser ofte litt bomsete og ustelte ut. Vi skal være så fornuftig kledd hele tiden! Vi har litt å lære av sør-europeerne, altså.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!