I disse juletider er de fleste av oss travle med å handle inn julegaver, elske eller hate mørket og passe på helsa for å holde influensaen på avstand.

Det er imidlertid mer enn ok å tenke litt på seg selv oppi all ståheien, og dermed har vi funnet frem våre shoppingfavoritter denne måneden. Disse kan for øvrig like gjerne fungere som julegave til venninner, eller som tips til hva du selv kanskje ønsker deg til jul?

Biker-boots

Røffe biker-boots er klassisk fottøy, og ekstremt praktiske i tider med snø, is og kulde.

Sko fra Din Sko, kr 499.

Undertøyskjole

Undertøyskjolen er en av høstens og vinterens store it-plagg-vinnere, og er utrolig fint til tykke strømper, boots og en strikkegenser.

Kjole fra Zara, kr 699.

Skipperjakken

Skipperjakken er en god jakke både i kalde og litt mildere tider. Style en marineblå skipperjakke med helsvart, eller bruk den til festkjolen for et alternativ til den svarte kåpen.

Jakke fra H&M, kr 300.

Perler

Elsker du tilbehør, er det bare å gå på jakt etter perler. Miks dem med gull og diamanter for en kul og annerledes smykkestil.

Øreringer fra Aurelie Bidermann hos net-a-porter.com, kr 1.720.

Den hvite skjorten

Har du ikke en hvit skjorte i skapet, er det på tide å skaffe seg en. Rock den opp til hullete jeans, bruk den med løse bukser og flate sko, eller pynt den opp i kombinasjon med silkeskjørt og pumps. Bruk den under både collegensere og pologensere for en ekstra detalj ved hverdagsantrekket.

Skjorte fra Line of Oslo, kr 899.

Fargerik veske

Grafiske linjer og farger gjør underverker for de mørke antrekkene vi gjerne kler oss i på denne årstiden, og litt livlige farger hjelper også på sinnsstemningen.

Veske fra Marc by Marc Jacobs hos my-wardrobe.com, kr 2.889.

Skjorte fra Line of Oslo, sko fra Din sko, jakke fra H&M, øredobber fra Aurélie Bidermann/net-a-porter, veske fra Marc by Marc Jacobs/my-wardrobe og kjole fra Zara.

Skjorte fra Line of Oslo, sko fra Din sko, jakke fra H&M, øredobber fra Aurélie Bidermann/net-a-porter, veske fra Marc by Marc Jacobs/my-wardrobe og kjole fra Zara.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!