Både Isabel Marant og Givenchy viste fargen på catwalken i Paris og det betyr løp og kjøp!

Her på ELLE har vi siklet på våren i flere måneder og endelig er den snart her (minus 3 måneder med mørketid og 2 måneder med snø). Heldigvis for oss er plaggene i, eller snart i butikkene slik at vi kan kjøpe - og konservere dem fram til solen igjen dukker fram.

Det hotteste denne våren

Rosa (gjerne ton-i-ton) blir en monsterhit denne våren. Både Isabel Marant og Givenchy viste fargen på catwalken i Paris og det betyr løp og kjøp! Rosa bukser kan kombineres med mer enn man tror og er en fin erstatning til de klassiske blå eller grå jeansene. Vi vil style buksene med tweed, slangeskinn, mønster og en deilig ullgenser.

- Med denne stylingen holder jeg meg fremdeles varm, samtidig som den setter meg i den riktige vårstemingen. Sier ELLEs stylist og blogger Caroline Skjelbred.

Tweedjakken er en klassiker og er fin å kombinere med ulike mønstre som også kommer for fullt.

- Slangeskinn er fremdeles hot, og er du smart ta deg en tur på restesalget for å sikre deg noen godbiter. Avslutter Caroline

=

Plaggene som setter oss i den rette vårstemningen!

1. Belte fra Theyskens Theory/my-wardrobe.com, kr 1.550.

2. Stripete genser fra Splendid/my-wardrobe.com, kr 990.

3. Slangeskinnsveske fra Proenza Schouler/net-a-porter.com, kr 8.800.

4. Rosa jeans fra MQ, kr 699.

5. Flerfarget tweedjakke fra Carin Wester, pris på forespørsel.

6. Rosa ankelboots fra Acne, kr 3.000.

Les også:

Invester i disse basisplaggene

Se ut som en proff i skibakken

Januars beste kjøp

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!