Hvordan kan et hvitt fjærskjørt fra By Malene Birger styles til mer en bare en fest? Det er faktisk ulike muligheter som åpenbarer seg når du velger et plagg som i utgangspunket kan virke litt vanskelig eller eksentrisk. Som en metallisk bukse, en brannbilrød kjole eller et fjærskjørt. Emilio Pucci viste den fineste blå fjærkjolen, mens den danske modellen Frejas hvite fjærlook for YSL er utrolig glamorøs og inspirerende. Her er våre tre tips til hvordan du kan style det brusende partyskjørtet.

Preppy

Jeg brukte skjørtet under moteuken i Paris sammen med en grafisk topp, men neste gang jeg skal ut å svinge meg skal den styles med en preppy, hvit eller lyseblå skjorte. Med denne stylingen føler du deg elegant uten å være for pyntet og passer perfekt til en middag med kjæresten eller jentekvelden som aldri ender.

=

Skjørt fra By Malene Birger, kr 2.999. Skjorte fra Cubus, kr 199. Metalliske sko fra Zara, kr 999. Veske med slangemønster fra H&M, kr 199.

Sporty

For en perfekt dose hverdag blandet med en perfekt dose glamour, styler du skjørtet med grov strikk, en sporty jakke og et par kraftige sko. Du kan godt kombinere denne stylingen med et par flate bikerboots i stedet for boots. Denne partystylingen er ikke så åpenbar, men fin hvis du skal fra jobb til fest, bare vil pynte deg til en julelunsj eller hvis du vil være den kuleste jenta på festen.

=

2: Genser fra Gina Tricot, kr 299. Skjørt fra By Malene Birger, kr 2.999. Sko fra Ganni, kr 1.299. Bombejakke fra Zara, kr 1.695.

Hvit glamour

Det er ingenting som er så glamorøst som helhvitt til fest og er en av de største partytrendene denne sesongen. Hvitt signaliserer uskyld så her kan du virkelig dra på med sotede øyne og røde lepper. Kombineres med metalliske accessoirer. Årets heiteste julebordtrend som gjør at du får full oppmerksomhet fra begge kjønn!

=

3: Smykke fra Monsoon, kr 299. Blazer fra Mango, kr 999. Skjørt fra By Malene Birger, kr 2.999. Accessorize kr 519.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!