På tide å blinge opp garderoben din med accessoirer inspirert av catwalkens må-ha som også lommeboka kan leve med.

Kjedebutikkene har heldigvis fingeren på motepulsen og kopierer de fineste øredobbene, smykkene og skoene. Det er selvfølgelig ingen hemmelighet at tilbehøret ofte gjør stylingen. Den lille sorte kjolen ser helt ny ut med et metallisk halsbånd (chocker) inspirert av Michael Kors. Et par store, glitrende øredobber eller et statementsmykke inspirert av Lanvin er et antrekk i seg selv.

Her er 10 partyaccessoirer som er smoking hot akkurat nå:

=

Partyaccessoirer til under 500

1. Slangeskinn kan styles med alt og er et supert alternativ til svart, både på vesker og sko. Veske fra H&M, kr 199.

2. Isabel Marant er fremdeles ikke lei av fjær, og viste både smykker og øredobber. Perfekt hvis ikke du er så glad i glitter og stas. Øredobber fra Gina Tricot, kr 129.

3. Et statementsmykke er like fint sammen med en T-skjorte som en svart enkel kjole. Lanvin er kjent for sine fantastiske smykker og koster skjorta. Smykke fra Mango, kr 449.

4. YSL viste en 80-tallsinspirert visning. Vi snakker hundetannsmønster, bombejakker og et stort lenkesmykke i gull. Kopien finner du på Asos.com, kr 271.

5. Kom deg opp i høyden og ut på dansegulvet med et par platåsandaler fra Zara til kr 499.

Flere partytips: Finn partystilen som passer for deg.=

Partyaccessoirer til under 500

1. Halsbåndet fikk sin tilbakekomst på catwalken med blant annet Michael Kors denne sesongen. Vi elsker dette smykket fra H&M, kr 99

2. Pudderfargete pumps er så fint til både gull, slangeskinn og svart. Pumps fra Bianco, kr 400.

3. YSLs 80-tallsinspirerte visning var full av hundetannsmønster, bombejakker og store lenkesmykke i gull. Kopien finner du på Asos.com, kr 271.

4. Med disse glitrende øredobbene er du sikret en fin styling. Øredobber fra Mango, kr 249.

5. Dolce & Gabbanas modeller glitret om kapp, og var overstrødd med paljetter på kjoler, sko og vesker. Paljettveske fra Zara, kr 399.

Stjernenes favoritt: Skinnende metaller er tilbake

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!