Det er kanskje litt overdrevet å si at vi bare elsker november, men den er ikke så ille heller.

Det er kaldt og mørkt, men det er flere måter å håndtere måneden på. Du ta på deg et par høye hæler, et par jeans og et par glitrende øredobber, eller så kan du krype opp i sofaen med en kopp te og en ullgenser.

Uansett må du kle på deg, og akkurat nå satser vi pengene på parkasen og et par vintervennlige boots.

Håper du lar deg inspirere til litt shopping i mørketiden.

Her er våre favoritter i november

1. Grønn parkas med saueskinnspels fra Tiger of Sweeden, kr 4.999.

2. En flettegenser kan brukes til både jeans, skinn og skjørt. Flettegenser fra H&M, kr 299.

3. 20-tallet er på full fart inn på trendradaren og øredobber er en perfekt måte å pynte deg hvis ikke du vil pynte deg. Øredobber fra Accessorized, kr 133.

4. Vi kjenner at vi kanskje begynner å bli litt lei av slangeskinn - men et leopardbelte derimot ... Belte fra Mango, kr 349.

5. Det er ikke alltid den dyreste maskaraen som er den beste. Vår favoritt akkurat nå heter One by one kommer fra Maybelline og gir deg laaaaaaaaaaange og fyldige vipper.

6. Acne har lansert et etnisk samarbeid med den London-baserte artisten Daniel Silver. Dette skjørtet er et må-ha og kan styles med sesongens mohairgensre. skjørt fra Acne, kr 2.208.

7. Hvis ikke du holder ut mørket og kulden dra til Paris! Drikk vin, lei en sykkel og dra og se utstillingen til fotografen Diane Airbus på Jeu de Paume som varer til begynnelsen av februar neste år.

8. Med Gannis sko holder du deg både varm og chic! Boots fra Ganni, kr 1.244.

9. Vi er helt enig med Karl Lagerfeld om at Florence Welch er noe av det kuleste som fins akkurat nå. Han plasserte henne i et stort skjell på catwalken under moteuken i Paris, mens vi spiller Florence and the Machines Ceremonials på kontoret - igjen og igjen.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!