Det er ikke til å stikke under en stol at vintermoten ikke alltid er like fin som den er praktisk. Hver høst drar vi fram de gamle fillene som varmer mer enn de gjør deg til vinterens stildronning. Denne sesongen er både boblejakken og parkasen superhot, og det har vi selvfølgelig ingenting i mot.

Flere designere viste det deilige plagget på catwalken, og mens Isabel Marant viste en avslappet jeans og skjorte-look hadde Marios Schwab en mer futuristisk vri på sine boblejakker.

Heldigvis er det ikke slik at du trenger å bruke mange tusen kroner på en varm vinterjakke du kan velge i et hav av boblejakker som er både billige og superdyre. Likevel hoder vi en knapp på de naturlige, myke og matte, eller de blanke og tekniske med små detaljer som skinn eller glidelåser. Her er fem favoritter, håper du finner en du elsker!

1. Grønn boblejakke fra Isabel Marant, kr 9.933.

2. Svart og blank fra Cheap Monday, kr 1.200.

3. Beige med skinndetaljer fra Monki, kr 540.

4. Kort med kraftige glidelåser fra Gestuz, kr 1.695.

5. Jakke med skinnermer fra Baum und Pferdgarten, kr 1.845.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!