Hallo skjønne august. Mens vi håper på et par deilige sensommerdager og en myk overgang fra sommer til høst denne måneden planlegger vi hva vi skal fylle garderobene våre med. Her på ELLE føler vi litt at året starter på høsten med årets viktigste sesong som står rett for døren. Deilig kasjmir, kåper, strikk og nye kjoler. Og for å ikke glemme nye vesker og sko! Her er noen av våre favoritter akkurat nå.

1. Deilig strikk: Nye strikkeplagg er et must hver høst og hva passer ikke bedre enn en rustrød lang strikkejakke som kan brukes til både jeans og kjoler.

2. Armbånd: Sammen med flere små eller alene er dette armbåndet fra Acne et stateme3nt i seg selv.

3. Superpar: Jay Z og øyaaktuelle Kanye West kommer med det etterlengtede albumet Watch The Throne - Deluxe Edition 15. august. Vi gleder oss!

4. Metallisk: Gjør deg klar for en av høstens hotteste trender med dette metalliske skjørtet fra Elizabeth and James. Superfint sammen med en grå kasjmirgenser eller en svart, høyhalset polo.

5. Veske: Hallo ny kolleksjon fra Mulberry med flere godbiter vi ønsker oss! Denne heter Polly Push Lock og er bare en av våre favoritter.

6. Kjole: Overgangen fra sommer til høst blir mykere med denne kjolen fra Topshop Unique.

7. It-støvletter: Har du penger som du har lyst til å brenne på noe it-shit denne høsten bør du forte deg. Det er ikke lenge disse støvlettene fra Isabel Marant finnes før de fyker ut av hyllene.

8. Silkemyk hud: Etter uker med (nesten) sminkefri ble den nye, lette foundationen fra Dior fort en favoritt på ELLE-desken.

9. Slange: Vi satser alle pengene på at denne sesongen blir slangete og lar oss inspirere av Dries van Noten, Chloé og Missoni.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!