Mai er her med blomster, fuglesang og grønne parker. Kåpene er endelig byttet ut med trencher og bikerjakker, og varmen har gjort det mulig å gå med åpne sko. Med aprils varmerekord har du kanskje til og med hatt bikinien på, sammen med solkremen fra i fjor? Det er ikke ofte vi sier dette men: FY! Gamle solkremer skal kastes. Vår favoritt er Sun Vivo fra Biotherm for ansiktet. Rett rundt hjørnet lurer også 17. mai. Vi har mest lyst til å bytte ut bunaden og de tekkelige 50-tallskjolene med den kuleste 70-tallsdressen fra Acne eller en feminin blondekjole. Her ELLEs mai-favoritter:

1. Jeansblå dressjakke fra Acne. Sammen med buksen får du den kuleste 17-mai looken.

2. Jeansblå bukse med sleng fra Acne.

3. Sun Vivo fra Biotherm er en stor favoritt. Selv med så høy faktor føles den silkemyk og deilig på huden. Kommer også i lavere faktorer hvis du synes 50 er litt vel høyt.

4. Diane von Furstenbergs bikinier kommer i ulike fasonger og mønstre. Vi falt pladask for denne som du får tak i på Net-a-porter.com

5. Fleet Foxes som frelste oss med sine deilige 70-talls indietoner for tre år siden er tilbake med albumet Helplessness Blues. Sammen med Acne-dressen, solkremen og den røde vesken fra Zara skal vi sitte på et svaberg og høre på dette til solen går ned.

6. Slangeskinn er hot både denne sesongen og neste, og siden vi allerede er i et skikkelig 70-talls modus denne måneden ønsker vi oss dette belte fra Topshop.

7. Blonder var stort på catwalken til blant annet Christopher Kane og Dolce & Gabbana. Fint til hverdags med et par flate sandaler eller til fest med høye sko og sotete øyne.

8. Noe for deg som sverger til rødt, hvitt og blått på 17-mai. Veske fra Zara.

9. Dries van Noten var en blanding mellom Hong Kong og New York. Preppy og orientalsk på samme tid. Sånn vil vi se ut nå!

Blogg=

Blogg

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!