Caroline Skjelbred som blogger for ELLE og er en av hovedpersonene i den nye sesongen av Oslo Girls, er kjent for å elske slengbukser, vesker, plastikk, house og Lady Gaga. 26-åringen har studert 4 år på Parsons The New School i Paris og hatt utplassering hos Balmain før hun kom til ELLE. Her har hun blant annet laget Shoppingguiden med vårens 1000 beste kjøp, strødd om seg med sine vakre smil og assistert moteavdelingen som freelancer. Akkurat nå er det farger som gjelder og det er kanskje spesielt en farge hun er glad i.

- Powerpink er en perfekt, knall, knallrosa farge som ikke er for søt.

Caroline elsker selvfølgelig å shoppe i Paris hvor hun finner de store motehusene, de superkule vintage-butikkene og de små butikkene med lekre bluser til 20 euro. Hun gjør de beste kuppene og er ekspert til å finne bukser til under 50-lappen og de fineste vintageplaggene vi på ELLE har lyst til å stjele fra henne. Det som er mest utrolig er at hun sparer på absolutt alt hun har kjøpt. Her er hennes favoritter akkurat nå.

1. Disse buksene fra Stella McCartney/Net-a-porter har en perfekt sleng og den beige fargen passer fint til knallfarger.

2. Navajo er den største indianske stammen i Nord Amerika og jeg blir veldig inspirert av bilder som dette.

3. Jeg liker rosa for tiden og spesielt denne fra Jil Sander/Net-a-porter i powerpink.

4. Denne pudderfargete trenchen fra Weekday passer til alt ,og det er deilig men en forandring fra de vanlige beige trenchene. Den har en myk, silkeaktig følelse, forandrer litt farge etter lyset og passer fint til beige og brunt.

5. Smykke fra Dannijo er stor og kult og går til alt.

6. Jeg elsker Andy Warhols banan - og det gjør Prada også denne sesongen.

7. Style Bubble er min favorittmuse innen mote. Hun har en leken og kunsterisk approach til mote. Hun er ekstremt inspirerende!

8. Pyton blir veldig hot til høsten igjen så jeg vil investere i accessoirer som kan vare over flere sesonger.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!