Det er mars (snart april) og gradene kryper endelig oppover, og det vil også si at den nye sesongen er godt i gang. Er du fremdeles usikker på hvilke plagg du skal investere i, og hva som skal til for å få garderoben din vårklar, så får du de beste tipsene her.

1. Bikerjakken

Du har den kanskje allerede, men hvis ikke så er den igjen tilbake i motebildet. Sammen med en blomstrete kjole eller bare en jeans og singlet svikter den aldri. Designere som Balmain og Burberry Prorsum viste bikerjakker i lakk, med nagler og i ulike farger. Vi liker denne enkle fra Topshop som ikke ruinerer oss fullstendig.

2. Slange

Leopard har dominert motebildet et par sesonger, men nå står altså slangen klar til å ta over moteparadiset. På bukser, bluser eller accessoirer som denne konvoluttvesken fra Topshop. Trenden fortsetter også neste sesong.

3. Den lille etniske

Ingen sommer uten en liten dose hippie. Denne sesongen ville vi satset alle pengene på en liten, søt kjole eller tunika med etnisk mønster. Kan brukes sammen med tette strømpebukser og boots - eller bare ben og sandaler. Kjole fra Isabel Marant/Net-a-porter.com

4. 70-tallsbuksa

Tiåret er tilbake på catwalken - og i butikkene. De enkle buksene med høyt liv i en nøytral farge sammen med en bikerjakke, bluse eller T-skjorte er også et must denne sesongen. Bukser fra By Malene Birger.

5. Blondebluse

Dolce & Gabbana og Ralph Lauren fikk alle til å ønske seg romantiske, hvite blonder. De hvite kjolene må kanskje vente litt, men en blondebluse er fin sammen med et par fargete jeans eller en skinnbukse. Bluse fra By Malene Birger.

6. Fargete sko

Du har helt sikker fått det med deg, at det handler om farger denne våren. Selv om vi elsker fargerike plagg er det knallfargete sko vi holder en ekstra knapp på akkurat nå. Pumps fra Zara.

7. Pastellneglelakk

For en umiddelbar vårlook maler du neglene dine i en deilig pastellfarge. Neglelakk fra H&M.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!