La oss nå se. Hva er det som skjer i mars igjen? Krokusene spirer, eller var det i april? Moteukene avrundes og vi tar med oss inspirasjonen med oss hjem etter hektiske uker med mote, mote, mote. Klærne vi så på presserommene er endelig på plass i butikkene. Å ja, selvfølgelig. Vi kommer på TV! ELLE er med på Oslo Girls og første episode av serien kan du se på TV2 Bliss 23. mars kl 20.30.

Her er noen av våre marsfavoritter som vi drømmer om akkurat nå.

ELLEs marsfavoritter=

ELLEs marsfavoritter

1. Charles Bradley er som smør for øret. Artisten har drevet med musikk hele livet, men det var først i voksen alder at han for alvor ble oppdaget. No time for Dreaming er et nydelig album for alle som elsker 60- og 70-tallssoul.

2. Da vi var innom presserommet til Weekday i høst var denne trenchen det første vi la merke til da vi kom inn døren. Vi har ikke glemt den og nå er den endelig ute i butikkene.

3. Her er de nye Chanel-lakkene og vi vil helst gjøre det slik som motehusets makupartist Peter Phillips gjorde på modellene: Den mørke på fingrene og den lyse på tærne.

4. Et basisplagg finner alltid veien inn i våre skap. Denne kommer fra Michael Kors/Net-a-porter.com.

5. H&M loves Oslo og vi elsker H&M som er overfylt av fine, etniske smykker akkurat nå.

6. Skjørtene fra Isabel Marant er fine å bruke utover våren sammen med svarte strømpebukser og uten når temperaturen stiger.

7. vi elsker farger og har lyst til å danse i denne knallrosa kjolen fra Acne (kommer også i hvit for deg som ikke liker rosa).

8. Sølvsko sammen med militærgrønne bukser, jeans og brune ben kommer til å bli en hit denne sesongen. Disse kommer fra Zara.

9. Vi ble så inspirert av bildene vi får fra vår fotograf i Paris at vi bestemte oss for å opprette bloggen Street. Følg med!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!