Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

I går var det duket for lanseringen av Kyrre Gørrvell-Dahll (24) sin første kleskolleksjon, som fant sted på Taktet på Steen & Strøm i Oslo.

Kolleksjonen er en del av Kygos livsstilsmerke Kygo Life, som i første omgang vil inkludere klær og lydprodukter til både herre og dame.

Kleskolleksjonen består av to linjer. Den ene skal være mer high-end og distribueres gjennom utvalgte motebutikker, mens den andre skal være mer streetwear-inspirert og har fått navnet Kygo Vibe.

Blant plaggene finner vi flere eksempler som er lett å forbinde med DJ-en, som store t-skjorter, hettegensere og caps.

Vi fikk et par minutter med DJ-kometen for å snakke om den nye kleslinjen hans, hvor inspirasjonen kommer fra og hva han mener er det perfekte sceneantrekket.

Hvorfor en egen kleskolleksjon?

– Jeg har vært interessert i klær lenge. Det jeg går med selv, at det skal sitte riktig. Jeg gikk lenge rundt med en idé om å lage egne klær. Jeg har tidligere lagd en egen fan-kolleksjon i samarbeid med et annet merke, men kjente at det ikke helt var det jeg ønsket å gjøre. Det var ingenting der jeg ville gå med selv, så jeg ville rett og slett lage noe som representerte klesstilen min.

Så utgangspunktet er plagg du selv liker å ikle deg?

– Ja, absolutt. Jeg har vært med på alle stegene i prosessen, alt fra design til passform, så det er alt jeg tenker at jeg synes er fett å gå med. Så håper jeg bare at andre synes det også.

FOTO: Stella Pictures

Hvor har du hentet inspirasjonen fra?

– Selvfølgelig noe fra musikken. Som for eksempel en svart t-skjorte i kolleksjonen som har album-coveret mitt trykt til brystet. Jeg har også en t-skjorte med striper i front som skal være pianotangenter. Ellers blir jeg inspirert av det folk går med på gaten. Plagg jeg ser og ønsker å gå med.

"Kygo-stilen" har blitt et eget begrep, med de lange t-skjortene og capsen bak-fram. Føler du deg som et moteikon?

– Altså. Jeg vil ikke akkurat si at jeg har en veldig utforende stil. Den er veldig basic, men jeg synes det er kult. Jeg liker å holde det litt simpelt og ikke stæsje meg opp for mye. Det er veldig mange artister, ja, generelt mange folk som går med veldig mye greier, men det blir litt too much for min del.

FOTO: Stella Pictures

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Hva er det perfekte sceneantrekket for deg?

– Noe det er mulig å bevege seg i, som jeg kan svette pittelitt i. Det kommer selvfølgelig helt an på temperaturen, men jeg går helst for en t-skjorte og en jeans som er litt stretchy. Og så må jeg ha noe på hodet, ellers faller håret ned i fjeset.

Musikken din tar verden med storm. Nå har du akkurat lansert en egen kleskolleksjon. Hva er det neste?

– Hehe, vi får se. Jeg synes det er veldig gøy å få drive med ting jeg trives så godt med. Da er det helt greit å ha en hektisk timeplan.

FOTO: Stella Pictures

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!