Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Nettsiden Makestyle har lansert to nye produkter i deres MAST-serie, og du kan være den heldige vinneren av en gavepakke som inkluderer både krølltangen MAST vol. 1 og vol. 2, clips og de nye produktene Gizmo Straightener og Ricci Grande Hairbrush.

Gizmo Straightener er et multi-verktøy, som leveres med en helt ny vibrasjonsteknologi og har titaniumplater som gjør mindre skade på håret. Dette er en rettetang du kan bruke daglig på forskjellige måter. Vibrasjonen gjør at pleieproduktene du bruker før retting blir infiltrert i håret, og håret får mer nytte av de beskyttende ingrediensene. I tillegg er Gizmo et bra verktøy for krølling av hår, vibreringen gjør at krøllingen går ekstra lett.

Ricci Grande Hairbrush er en ny naturbørste fra MAST, som passer til både kort og langt hår. Den er utformet i en miks av villsvinhår og nylonhår og skal løse opp floker raskere enn en vanlig hårbørste. Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt. Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans.

MAST vol.1 er det aller første krølltangen fra MAST. Dette verktøyet er laget for å skape delikate bølger, korketrekkere og struktur. MAST vol. 2 er det perfekte vektøyet for store bølger. Hvis du vil ha elegante, store bølger, er dette verktøyet for deg.

Gavepakken inneholder også seks Alligator-clips, som du bruker når du krøller, føner eller retter håret.

Slik gjør du

Vi trekker én heldig vinner av denne gavepakken til en verdi av kr 3.375.

Alt du trenger er gjøre, er å svare riktig på spørsmålet under:

På hvilken nettside kan du kjøpe MASTs produkter?

Send svaret ditt + navn og adresse til : konkurranse@elle.no innen 19. desember.

Merk e-posten med "MAST-konkurranse".

Lykke til!

VINN: Ricci Grande Hairbrush er en ny naturbørste fra MAST. © Atumulesei Marius

VINN: MAST vol.1 er den aller første krølltangen fra MAST.

VINN: Gizmo Straightener rettetang fra MAST. © Atumulesei Marius

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!