Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE har i samarbeid med United International Pictures og Kiehl’s gleden av å invitere 16 heldige lesere til eksklusiv førpremiere på den høyst etterlengtede oppfølgeren til kultfilmen Zoolander, nemlig Zoolander 2.

Vi trekker 4 vinnere som hver seg kan ta med 3 venner til en helaften med servering, kino og goodiebags med fullsize produkter fra Kiehl’s.

Visningen vil foregå i UIP’s lokaler I Hegdehaugsveien 27, Oslo. Onsdag 17. februar Kl. 18.00.

Om filmen:

Derek og Hansel blir nødt til å gjenopplive modellkarrieren og gå undercover når en mystisk organisasjon begynner å rydde verdens mest attraktive kjendiser av banen.

Derek Zoolander (Ben Stiller) har trukket seg tilbake fra moteverdenen etter en lang og sukessfull karriere som verdens beste, mannlige modell. Men når når noen plutselig begynner å ta livet av verdens vakreste kjendiser én etter én, og samtlige blir foreviget med Zoolanders legendariske "Blå Stål"-ansiktsuttrykk i dødsøyeblikket, blir han og den tidligere kollegaen, Hansel McDonal (Owen Wilson), rekruttert av Interpol til å finne de ansvarlige.

Sammen med Interpol-agenten, og tidligere bikinimodell, Melanie Valentina (Penélope Cruz), må de infiltrere den internasjonale motebransjen og lete etter spor.

På samme tid løslates rivalen Jacobim Mugatu (Will Ferrell) fra fengsel og er sulten på hevn.

Dette må du gjøre:

For å delta i konkurransen, send mail til konkurranse@elle.no med en kort begrunnelse for hvorfor akkurat du og dine venner bør vinne.

Vi trekker vinnere mandag 15.02 og kontakter vinneren direkte. Aldersgrense 18 år.

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!