Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Med over 700 påmeldte var ikke Svea Martine Ulriksborg alene med drømmen om å bli det nye ansiktet til Jan Thomas Studio Cosmetics. 700 ble til 20, og etter en uke med avstemning, vurdering og intervju har Jan Thomas funnet sin nye muse i den 19 år gamle jenta fra Kristiansund. 

I dag er vi på Whitelight Studios på Tøyen i Oslo for å ta bilder til beautyserien i ELLE. Svea fløy inn fra Kristiansund i går for å bli preppet på salongen til Jan Thomas og forberede seg for dagens shoot. "Jeg har drømt om å bli modell siden jeg var 13 år" forteller en nervøs, men lykkelig Svea til ELLE. "Konkurransen kom opp som anbefalt artikkel på Facebook, så jeg tenkte å gi det er forsøk. Jeg trodde aldri jeg kom til å vinne"

Saken fortsetter under bildet

Svea er signert med modellbyrået Trend og har jobbet mye som modell lokalt i Kristiansund. I august er hun ferdig som lærling som kontormedarbeider, og ser ikke bort i fra å jobbe fulltid som modell etter det. "Jeg har lyst til å bli bedre. Lære mer om mine egne vinkler og bygge selvtillit. Nå som jeg har sjansen har jeg veldig lyst til å ta den"

Forrige uke fikk hun beskjed om at hun var valgt ut av ELLE, Jan Thomas og Vita til å bli blant topp 20. "Det å bli en av de 20 var en seier i seg selv. Jeg ble overlykkelig." 

"Jeg fulgte godt med på avstemningen og reklamerte godt for venner og familie." Sveas finaleplass ble også omtalt i lokalavisen Tidens Krav. "Jeg vil takke alle som har stemt. Det betyr så mye"

Saken fortsetter under bildet

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Da Jan Thomas skulle velge en vinner, var det viktig for han å bli bedre kjent med jentene han likte best. For han var det Sveas personlighet som var avgjørende. "Hun er den perfekte "Girl Next Door". Det første jeg la merke til var beinstrukturen. Hun har et perfekt makeup-ansikt. Hun er såpass konturert, at i mitt univers kan hun være 15, men også 40"

"Da jeg skypet med henne var det spikeren i kista. Hun kan snakke for seg, og er en god ambassadør. Akkurat det vi ser etter." avslutter Jan Thomas

Svea svarer på spørsmål mens hun sitter på sminkerommet på Whitelight. Jan Thomas legger sminken, og gir Svea skryt, tips og råd underveis. Hun beskriver situasjonen som uvirkelig. "Da jeg fikk telefonen om at jeg hadde vunnet kunne jeg ikke tro det. Jeg kan fortsatt ikke tro det. Jeg er så takkenemlig og glad, og vil takke alle som støtter meg og har stemt på meg. Det er veldig viktig for meg"!

Svea Martine Ulriksborg vil være å se i en fire siders beautyserie i neste utgave av ELLE Norge. Hun vil også fungere som ansiktet til Jan Thomas Studio Cosmetics i 2017 og 2018.

Tekst og foto: Anna Skavlan

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!