Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

I går kveld norsk tid var det duket for norgesfavoritten Michael Kors sin vising under New York Fashion Week.

Blant modellene var de unge it-jentene Bella Hadid, Kendall Jenner og Imaan Hamman, men også et knippe vaskekte supermodeller. Ned catwalken gikk legender som Carolyn Murphy, Isabeli Fontana, Karmen Padaru og ikke minst norske Iselin Steiro. Steiro gikk visingen i New York eksklusivt.

Supermodellene

f.v. Malgosia Bela, Isabeli Fontana, Natasha Poly, Arizona Muse, Iselin Steiro, Karmen Pedaru, Amber Valetta og Carolyn Murph. Foto: Stella

31 år gamle Iselin Steiro er den eneste norske modellen som virkelig fortjener tittelen supermodell. Etter å ha fått barn med den norske skuespilleren Anders Danielsen tok hun en lengre pause fra modellyrket før hun gjorde comeback på catwalken til Givenchy i september 2015. Siden har hun blant annet vært på coveret av franske Vogue og gjort verdenskampanje for H&M.

Visningen

Den amerikanske designeren sendte modellene ned catwalken med helt bar og naturlig hud, til lyden av et fullt orkester som spilte inne i lokalet. På første rad satt blant annet Blake Lively, Anna Wintour og Olivia Palmero.

Se våre favorittantrekk fra visningen her:

DYRISK

Foto: Stella

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

DEN LILLE SVARTE

Foto: Stella

KAMEL

Foto: Stella

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!