Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

7. april slipper H&M sin neste Conscious Exclusive Collection, og i dag får du første sniktitt.

Eksotisk og eksklusivt er stikkordene for kolleksjonen som inneholder både fantastiske festplagg, delikate hverdagsplagg og hele tre brudekjoler.

Kolleksjonen lanseres i forbindelse med åpningen av utstillingen Fashion Forward – 300 years of Fashion ved Musée des Arts Décoratifs, noe som også preger plaggene.

H&Ms designteam har dykket ned i museets motearkiver for å lete etter nøkkelplagg som representerer haute couture fra de siste tre hundre årene. Resultatet er en aktuell og kunstnerisk kolleksjon som er bærekraftig og gir et helt unikt uttrykk.

Materialene inkluderer økologisk silke og hamp, i tillegg til nye, innovative materialer som perler og strass laget av resirkulert glass.

 

Psst! Prisene vil ligge på mellom alt fra kr 149 til 4499.

Kolleksjonen kommer på nett og i utvalgte butikker 7. april. Se et knippe bilder i galleriet under, og finn fram til din favoritt.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!