Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Denne måneden lanserer Georg Jensen den internasjonale kampanjen You can Never Be Too Much You.

Kampanjen hyller sterke og innflytelsesrike kvinner i ulike bransjer, som alle har trosset konvensjonene og steget til topps i sitt felt.

Blant de kvinnene som er hedret i kampanjen er den norske verdensmesteren i boksing, Cecilia Brækhus, og den danske regissøren Susanne Bier, som i går natt vant en Emmy for regi av miniserien "The Night Manager".

Kampanjebildene er tatt av Elisabeth Toll som tidligere har tatt bilder for Harpers Bazar UK, tyske og russiske Vogue og Louis Vouitton.

Vi har fått muligheten til å stille Georg Jensens nye og første kvinnelige CEO, Eva-Lotta Sjøstedt, noen spørsmål om kampanjen og hvem som inspirerer henne.

Saken fortsetter under bildet

Bokser Cecilia Brækhus

Hva var inspirasjonen din bak kampanjen?

Vi bygger på dagens samtale rundt at kvinner skal tro på seg selv, omfavne hvem de er og oppnå alt som er mulig. Hos Georg Jensen vil vi styrke og inspirere kvinner og menn til å trosse konvensjonene i deres egne liv. Kvinnene som er med i kampanjen er alle inspirerende figurer som har steget til toppen av sine bransjer og omfavnet hvem de er. Vi er veldig stolte av å inkludere disse kvinnene i kampanjen - og vi er stolte av Susanne Bier som vant en Emmy på søndag.

Hva betyr "IamNeverTooMuch" for deg?

For meg betyr det å tro på seg selv og ikke la noen andre definere meg. Som kvinne kan man være ambisiøs og sterk, du kan være akkurat det du ønsker å være. Jeg er mamma til tre, jeg er en verdensborger og jeg har levd mange ulike steder. Jeg håper vi alle kan overskride de begrensningene vi møter på veien.

Hvilke andre kvinner inspirer deg som du ikke inkluderte i kampanjen?

Vivianna Torun Bülow-Hübe som var en av de dyktigste designerne hos Georg Jensen har alltid inspirert meg. Hun flyttet til Frankrike for å jobbe som kunstner, og da hun var der ble hennes ikoniske armbåndsdesign utstilt på Louvre i Paris. Hun var en kvinne som brøt mange konvensjoner og virkelig fulgte sin lidenskap i livet.

Se alle kampanjebildene under

Komiker Sarah Kendall

Behnaz Shafiei, kvinnelig motosykkelfører, for Georg Jensen

Verdens beste kvinnelige kokk, Dominique Crenn for Georg Jensen

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!