Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Festivalsesongen står for tur, og trendene som enkelt kan la seg kopiere fra catwalken står i kø.

Bare se den kule rufsefrisyren til Chloè, der bølgene hadde fått tilfeldige knekker som enkelt kan skapes med en rettetang eller krølltang.

Louis Vuittons jenter hadde smale fletter blant de lange, flagrende lokkene, og de påsatte vippene ga hippielooken en skikkelig kul kant.

Tegn på liksomfregner som hos Emanuel Ungaro, der makeupartisten Lucia Pieroni brukte Mac Lip Pencil i fargen Oak og Eye Pencil i fargen Coffee Love som perfekte fregnefarger.

Tropiske øyne av påfuglfarger blendet i hverandre kombinert med rosekyssede kinn gir en ekte retro 70-tallsstil.

Glitteret er også tilbake for fullt, og bør helst påføres organisk, tilfeldig og uperfekt.

La huden være glansfull og transparent – så dropp foundation og bruk heller en nøytraliserende primer pluss litt klar gloss eller Vaseline på kinnbena, øyelokkene og amorbuen for å oppnå kul hippiehud, slik som hos Opening Ceremony.

Ett enkelt fargeelement til en ellers naturlig makeup gjør det enkelt å se frisk og fin ut på festival.

Den røde leppestiften, som er sommerens heteste tilbehør, setter en glamourøs tvist på naturlige hippiechics.

Svusj på en matt, sterk farge eller mal vippene med en knæsj maskara og du har satt en moderne, sexy tvist på den enkle hippiestilen.

Tegn på liksomfregner som hos Emanuel Ungaro, der makeupartisten Lucia Pieroni brukte Mac Lip Pencil i fargen Oak og Eye Pencil i fargen Coffee Love som perfekte fregnefarger. FOTO: Imaxtree

Louis Vuittons jenter hadde smale fletter blant de lange, flagrende lokkene, og de påsatte vippene ga hippielooken en skikkelig kul kant. FOTO: Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!