Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den franske designeren Olivier Rousteing går sammen med sportsgiganten Nike.

Rousteing er kjent for sine skreddersydde, figurnære silhuetter i ekte Balmain-ånd, men det er hans store kjærlighet for fotball som først og fremst preger det nye designsamarbeidet.

Resultatet, og den endelige kolleksjonen, har fått navnet NikeLab x Olivier Rousteing: Football Nouveau, og er den andre i NikeLabs Summer of Sport-serien.

Kolleksjonen, til både menn og kvinner - har latt seg inspirere av livsstilen til de profesjonelle fotballspillere som spiller i Europas gjeveste mesterskap denne sommeren, og inneholder både plagg og fottøy.

- Mote handler vanligvis om hva som skjer på catwalken og alt det glamorøse, men med Nike handler det om utøverne og det å prestere. Det jeg elsker med denne kolleksjonen er at vi har mikset den ikoniske fotballstilen med den sporty stilen, har Rousteing uttalt i en pressemelding.

I bildegalleriet under kan du få første smakebit på noen av plaggene fra kolleksjonen.

 

NikeLab x Olivier Rousteing: Football Nouveau-kolleksjonen er tilgjengelig fra 2.juni på Nikes egne nettsider og i utvalgte NikeLab-butikker.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!