1. Inne/ute

Å flytte ut handler mye om å skape den lune inne/ute-følelsen. Med en stor hvit rislampe får du akkurat den stemningen. Og nei, den trenger ikke å lyse for å gjøre nytten sin.

En rislampe får du tak i på IKEA for en billig penge.

2. Blomstereng

Om sommeren er det få ting som er finere enn blomster fra hagen eller markblomster. Ekstra fint blir det om du fordeler dem i flere små vaser og setter dem i klynger på bordet, eller plasserer de tilfeldig rundt på terrassen. Fine små glassvaser finner du på for eksempel Åhlens, Granit eller på bruktbutikker.

Denne flasken som er brukt som vase kommer fra Granit.

3. Terrakotta

Grønne vekster gjør uteområdet frodig og fint, og det krever ikke fullt så grønne fingre for å holde live i dem. Terrakotta er i vinden som aldri før og pottene blir ekstra fine hvis de har stått ute en stund. Plant grønne vekster, eller urter som vokser og gror hele sommeren.

La terrakottapottene stå ute hele året, så får de en fin og spennende overflate.

4. Sofakrok

Ingenting er mer deilig en å sløve ute om sommeren, og kanskje ta seg en liten blund i skyggen. Lag en lun og delikat krok med en dagseng eller en sofa, fylt med deilig miks av puter i ulike linstoffer som gjør at du har lyst til å flytte inn i - Eller ut i …

Lyst til å flytte ut hit? Det har vi også!

5. Møbelmiks

Du trenger ikke å kjøpe en matchende møbelgruppe som tømmer lommeboken for å få det fint på terrassen. Miks ulike møbler, naturmaterialer og grønne planter. En liten sving med malerkosten over gamle utemøbler, kan også gjøre underverker. 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!