Magasinet

ELLEs oktoberutgave

Sjekk ut månedens abonnementstilbud, og abonner her!

Lørdag 22/10

 

Væren 21/3-19/4

Du er i nokså godt humør denne lørdagen. Det er som om en byrde løftes fra skuldrene dine og du føler deg mer motivert og i bedre humør enn du pleier. Kvelden kan bli veldig romantisk hvis du bare satser litt.

Tyren 20/4-20/5

Du vet at du ikke kommer til å få det som du vil med en viss person uansett om du overtaler, manipulerer eller prøver å true. Denne personen er nesten like sta som deg, så la det være og kom tilbake på et bedre tidspunkt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at du provoserer i dag, men det er en person som irriterer deg med selvtilliten sin og styrken sin. Egentlig vil du bli sett og respektert av vennen din, men når han eller hun holder seg unna svarer du heller med å bli tverr og syrlig.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdagen får du masse morsomme meldinger fra venner og forslag til aktiviteter for helgen. Dessverre er du litt for trøtt til å orke å engasjere deg i noe annet enn å ta det med ro hjemme. Kvelden byr på hyggelig sladder.

Løven 23/7-22/8

Du blir lei deg og såret når en av vennene dine ikke vil lytte til deg. Du vet at vennen din også ble såret, men du synes at du faktisk burde få en sjanse til å forklare deg. Kvelden handler om å treffe venner. Kanskje det er fest på gang.

Jomfruen 23/8-22/9

Du oppsummerer det du vet for en venn siden det er viktig å oppdatere denne personen på hva som har skjedd de siste ukene. Vennen din har av en eller annen grunn vært isolert fra nesten all sosial kontakt og nå trenger han / hun å få alle nyhetene.

Vekten 23/9-22/10

Du tar dagen litt som den kommer. Det virker ikke som om det er noen helt klare planer for denne dagen, du trives med å improvisere. Denne ettermiddagen får du gode nyheter som handler om julen eller om nyttårsfeiringen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke så lett å imponere, men i dag gjør en venn eller en bekjent en innsats som gjør deg målløs. Du visste ikke at folk kunne være så uselviske og oppofrende som denne personen er i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du nyter å ha fri og prøver å sove ut hvis du kan. Skytten elsker å sløve og ta det med ro. Lange frokoster og koselige matpauser er oppskriften din på en vellykket helg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet at du er aggressiv, men akkurat nå påvirker Månen humøret ditt så det går opp og ned som en berg- og dalbane. Det beste du kan gjøre når du har det på denne måten er å holde deg unna og sture for deg selv. Om kvelden snur det og du føler deg glad og positiv i stedet.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir akkurat som du hadde tenkt. Den positive innstillingen din hjelper også og det blir en herlig dag. Du er sammen med folk du trives med uten å egentlig trenge å snakke. Det er nok å bare være sammen i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt skuffet over en venn som kansellerer en reise eller en utflukt. Det handler om penger og det vet du, men du mener at hvis vennen din virkelig ville så burde han eller hun prioritere å spare og ikke bruke pengene på unødvendig hverdagsluksus.

 

Fredag 21/10

 

Væren 21/3-19/4

Du blir litt forvirret av at en person prøver å få deg interessert. Du har aldri tidligere merket interesse på denne måten fra vedkommende, og derfor blir du litt overrasket når det blir klart for deg at han eller hun er ute etter mer enn vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Du koser deg hjemme hele dagen. Du tuller og har det gøy med mange ulike personer samtidig. Denne dagen prøver du å få bedre kontakt med en kollega som du har glidd litt vekk fra. Denne kvelden er det hjemmekos og skravling som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ganske fornøyd med situasjonen. Uten å overdrive synes du at du har gjort en god innsats i et prosjekt i det siste og du forventer å få ros for prestasjonen din. Du kan bli litt overrasket når ting ikke går som du hadde håpet på.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen lover mye og det blir akkurat så morsomt som du håper på. En venn er i strålende humør og når han eller hun er på denne måten, så er sjarmen hans / hennes uimotståelig. Du nyter å være sammen med denne personen uansett om dere er venner eller bare et par.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å holde en hemmelighet og egentlig vil du helst unngå å sette deg i en situasjon der du er nødt til å holde munn. Dessverre er du naiv og havner rett inn i masse intriger der alle forventer at du skal ta deres parti.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke så driftig som du kunne ha vært i dag. Akkurat nå er du veldig trøtt og har vanskelig for å finne motivasjon, selv for et prosjekt som du brenner for. Denne kvelden kan nyheter om en venn få deg til å gruble over framtiden.

Vekten 23/9-22/10

Du er vanskelig å sjarmere i dag. Du har tidligere gått på løgnene til denne personen, men erfaringen gjør deg vis og i dag setter du opp et skjold mot sjarmen hans / hennes. Du har ikke tenkt å la deg utnytte igjen, det er for stolt til.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler om å ha det moro, flørte og nyte øyeblikket. Du er litt lei av en venn som hele tiden søker etter konflikt eller skaper dem, alt ettersom det passer ham / henne. Derfor velger du å være sammen med en annen venn som ikke lager så mye intriger.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe spontant og morsomt over tegnet ditt i dag. Du gjør det som faller deg inn uten å ta hensyn til om det er passende eller ikke. Dette er den typen oppførsel som kan irritere folk, men som samtidig gjør deg så uimotståelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en veldig god fredag der fokus ikke er på jobb, men på de sosiale delene i livet ditt. Du føler deg litt modigere enn du pleier og tør å stikke deg mer ut. Du blir overrasket over den responsen oppførselen din får.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen går altfor fort for din smak. Det er stor fare for at du må jobbe overtid denne kvelden, og du blir ikk ferdig med ting du er nødt til å rekke denne dagen. Ettermiddagen og kvelden byr på morsomme nyheter og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Det er bare å erkjenne for deg selv at en viss person påvirker deg mer enn du egentlig liker at han eller hun gjør. Denne personen har en sjarm og en selvsikkerhet som du blir betatt av. Dessverre blir du både fomlete, stille og i blant litt tørr når han eller hun er i nærheten.

Les alt om:

Hanne Danielsen, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!