Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Torsdag 30/3

 

Væren 21/3-19/4

Det er noen du ønsker å komme nærmere akkurat nå, men du kan ikke på grunn av avstanden eller at dere har veldig lignende problem. Selv om dere ikke ses så ofte er det bra å holde kontakten via melding og samtaler. Et vennskap krever at du investerer i det for at det skal blomstre.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir kanskje litt stressende, men du har det gøy. Det er mange solstråler som lyser opp dagen din akkurat nå og får deg til å føle deg bra. En person anstrenger seg litt ekstra for å få deg til å le og det er verdt anstrengelsen.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen foreslår du noe kontroversielt og det blir vellykket. Du pleier ikke å være så modig, men i dag føler du deg uovervinnelig. Kvelden handler om å drive deg selv framover i noe du synes er slitsomt.

Krepsen 21/6-22/7

Du hører et rykte, men klarer ikke å tro på det. Du vet hva du vet og har ikke tenkt å la noe ødelegge det. Sikkerheten din bunner i en følelse som kommer fra hjertet. Du har alltid stolt på intuisjonen din.

Løven 23/7-22/8

Det blir en lovende torsdag der du viser hva du er verdt. Denne dagen treffer du en person som gjør deg overrasket. Du føler en umiddelbar tillit til ham / henne og vil bli bedre kjent med ham / henne.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å ta stilling til ulike saker. Ved å være veldig bestemt klarer du å få bukt med den allmenne forvirringen som råder og skape struktur i kaoset. Kollegaene dine er glade for at de har deg.

Vekten 23/9-22/10

Det er en sjanse for at du når målene dine i dag, men da må du kombinere staheten med en sterk drivkraft. Denne dagen treffer du ulike personer som får deg til å gruble over framtiden. Du kjenner at det er på tide å bevege på seg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en person nær deg som vekker sjalusi hos deg. Hvordan du enn prøver så kommer denne gnisten inni deg. Det kan komme av et blikk, et rykte eller en berøring. Når det gjelder lidenskapen din er du ikke fornuftig.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å gi og å ta. Du har mange ulike ting du vil bli ferdig med, men du kan trenge litt ekstra hjelp. Hvis du bare bytter kunnskap mot hjelp kommer du til å klare deg fint.

Steinbukken 22/12-19/1

Du trekkes inn i et sjalusidrama som både er smigrende og litt slitsomt. Det er tydeligvis flere som vil ha oppmerksomheten din og det gjelder å være tydelig på hvor du står. Når det gjelder kjærligheten er det bare å satse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du satser på flere områder, det er bra. Du trenger et forsprang hvis du skal rekke alt i dag, hvis ikke må du regne med å jobbe overtid. Nyheter som dreier seg om økonomien din kan få deg til å drømme om ferien.

Fiskene 19/2-20/3

Du jobber med et problem som ikke finnes. Hvis du slapper av og gir deg selv en ærlig sjanse så kommer det til å gå enklere. Prøv å innse at du faktisk kan mer enn du gir deg selv kred for. Når det gjelder kjærligheten så er følelsene dine sterke akkurat nå.

 

Onsdag 29/3

 

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å gjøre det rette og ikke bli sint for den kritikken du får. Sjefen din mener det vel selv om det kommer ut litt klossete. Prøv å lese mellom linjene og ikke ta det han eller hun sier personlig.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant onsdag på mange måter. Du har masse prosjekter som du vil få orden på. Akkurat nå venter du på en eller annen beskjed og synes det er litt slitsomt å ikke kunne planlegge. Ha tålmodighet, alt løser seg på beste måte.

Tvillingene 21/5-20/6

Selvtilliten din er på topp og du klarer ting du ikke vanligvis klarer. Du synes det er interessant med de ulike forandringene som skjer, men du har ikke tid til å fordype deg i dem så mye som du vil.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å rekke det du vil i dag og det kan irritere deg. Tidsplanen din sprekker på grunn av en venn som ikke kan passe tiden. Det blir ellers en god dag der en viss person alltid får deg til å føle deg bra.

Løven 23/7-22/8

Du undersøker en mulighet til å forandre noe som har med jobben å gjøre. Det går ikke som du hadde tenkt, men du klarer det likevel. Kvelden handler om penger og om å ha et budsjett.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har ikke lyst til å høre unnskyldninger i dag. Du er lei av bortforklaringer, samme hvor troverdige de er. Denne ettermiddagen får du sjansen til å teste noe nytt og spennende. Kvelden handler om å treffe venner.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske interessant onsdag der fokus er på detaljene heller enn det større bildet. Du jobber med et ganske omfattende prosjekt, og det er ikke alltid at du har sjansen til å gjøre virkelighet av idéene dine.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å være sammen med den personen du vil. Det handler om at både du og ham / henne har planlagt mange aktiviteter og at du må være litt mer sta hvis dere skal få den tiden dere trenger sammen.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir morsom og utfordrende. Du tester tålmodigheten din både når det gjelder detaljer og når det gjelder mennesker  som tar plass. I dag får du lære den virkelige verdien av samarbeid. Det kan være slitsomt, men også veldig givende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du det bedre. Den verste forvirringen har sluppet taket og du føler deg mer fokusert. Du får et kompliment som gjør deg veldig glad i dag. Dette forgyller ettermiddagen din. Kvelden handler om å tørre mer enn du pleier.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ikke så mye sammen med vennene dine som du vil i dag. Det kommer for mange ulike prosjekter i veien for at du skal rekke alt. Planlegging er alfa og omega når man har så mange jern i ilden som du har.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en veldig vellykket dag. Du føler at du får medhold fra en kollega som ofte pleier å si i mot deg og det betyr mye. Du begynner endelig å forstå hvordan du skal takle denne personen sånn at dere får ut så mye som mulig av relasjonen deres.

 

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!