Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Fredag 24/2

 

Væren 21/3-19/4

Å snakke om folk er vanskeligere enn å snakke med dem og det burde du vite. Likevel havner du i en situasjon der du hele tiden snakker bak ryggen på en tredjepart. Du vet ikke hvordan du skal komme deg ut av denne situasjonen.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir en effektiv, morsom og litt annerledes dag der fokus er på å rekke så mye som mulig samtidig som at du ikke vil miste fredagsfølelsen. Du vet hvordan du skal kombinere jobb og fornøyelser.

Tvillingene 21/5-20/6

Hvis du bare er den du er kommer du til å lykkes med planene dine i dag. Det er når du setter opp en fasade av  være noen du ikke er at du havner på tynn is. Du er ingen god skuespiller og det merkes tydelig når du går inn i en rolle.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å ta vare på en person som egentlig ikke trenger din omsirg, men du kan likevel ikke la være å ville ta vare på ham / henne. Det er noe sårbart over denne personen som gjør at du ikke klarer å la være å bli beskyttende.

Løven 23/7-22/8

Det er fredag i dag og da er Løven alltid i topphumør. Uansett om du jobber i helgen eller om du har fri så er dette virkelig din dag. Det blir masse moro og påfunn. Om kvelden forsøker du å løse en slektskonflikt.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen begynner kanskje ikke så bra. Du er forsinket og rekker ikke det du skal gjøre. Denne ettermiddagen og kvelde klarer du å ta tak i et problem som egentlig hører til lørdagen, men det er bra hvis du kan løse det allerede.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske sta og det hjelper deg denne fredagen. Du er vanligvis en fleksibel person som sjelden tar beslutninger, du foretrekker heller at andre tar dem for deg. I dag får du påvirkning fra litt mer stabile tegn og da har du lettere for å fokusere.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på forskjellige utfordringer. Du er ikke sugen på å ta til deg alle, men vet også at du må prøve å rekke så mye som mulig denne fredagen for at du ikke skal henge etter. Kvelden blir interessant.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir det du gjør den til. Du vil virkelig gjøre noe spesielt denne fredagen. Det blir en morsom og variert dag med fokus på detaljer. Denne ettermiddagen får du sjansen til å imponere en sjef.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir den klart beste dagen denne uken. Du passer på å virkelig være sammen med vennene dine og nyte den festlige stemningen på jobben. Om kvelden forbereder du en eller annen reise. Kanskje du skal bort et par dager.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er trøtt og irritert over at ingenting går din vei i dag. Ved å prøve å få alle puslebitene til å komme på plass kan det hende at du må jobbe litt lengre enn du hadde tenkt. Resten av fredagen bruker du helst på slekt, venner eller familie. Du vil ikke være ensom.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen går sakte og du har vanskelig for å motivere deg. Du føler deg litt misunnelig på en venn som får mer oppmerksomhet enn deg i dag og den misunnelsen kan ta merkelige former. Du skjuler deg bak syrlige kommentarer og en litt arrogant holdning.

 

Lørdag 25/2

 

Væren 21/3-19/4

I dag tar du nye tak når det gjelder helsa di. Det kan være at du begynner med en diett, begynner å trene eller kanskje tester noen litt mer åndelige ting som yoga eller meditasjon. Denne ettermiddagen kan du få nyheter som dreier seg om en slektning.

Tyren 20/4-20/5

Dagen byr på en reise og hyggelig selskap. Du dagdrømmer en hel del denne lørdagen og nyter tiden du har til å ikke gjøre noe som helst. Denne ettermiddagen passer du på å snakke med både gamle og nye venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil få ting til å fungere mellom deg og en bekjent, men i det siste har det skåret seg mellom dere. Du kan ikke helt sette fingeren på hva som er galt, bare at dere to ikke klikker så bra. Her er det kompromiss som gjelder.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på en hyggelig overraskelse, mye latter og en hel del å gruble over. Denne dagen får du en sjanse til å gjøre en venn en tjeneste som han eller hun ikke har bedt om, men som du vet at ville glede ham / henne.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å løse midlertidige konflikter, enten i familien eller i vennskapskretsen. Du pleier ikke å være så god til å megle, men akkurat nå står Månen i en hensiktsmessig posisjon og det forsterker disse egenskapene hos deg.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir innehållsrik och bra. Du satsar på att jobba hårt och att få så mycket som möjligt avklarat på kort tid. Det kan vara ett projekt i hemmet, något du hjälper till med i en organisation eller bara det vanliga arbetet. På kvällen är det fest som gäller.

Vekten 23/9-22/10

Du har en fantastisk lørdag der latter og god mat står på ønskelisten. Du har masse du egentlig burde ordne, men unngår det så godt du kan siden du ikke vil være nyttig i det hele tatt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er hett rundt horoskopet ditt akkurat nå og det handle rom følelser som har med kjærlighet, hat eller vennskap å gjøre. det er lidenskap, dramatikk, avsky og en del misforståelser. Hvis du vil fikse dette så gjelder det å begynne å nøste i riktig ende.

Skytten 22/11-21/12

Du har det veldig moro i dag og akkurat nå kan ingenting stoppe deg. Solen gir tegnet ditt både masse energi, glede og sjarme. Du har så mye å gi at både venner og nye bekjente slåss om å være ved din side.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag handler dagen i stor grad om vennskap, nye miljø og å tørre å slippe taket om det gamle. Det blir en magisk dag med masse interessante opplevelser. Om kvelden treffer du en person som viser seg å være hemmelig forelsket i deg. Du blir smigret, overrasket og litt sjenert.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ingen grenser for hva du kan finne på denne dagen hvis du virkelig vil. Du har både fantasi, energi og masse morsomme og unike idéer. En del av dagen går med til å forflytte seg fra A til B, resten av tiden kan du disponere fritt.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om å få drømme og å tørre å slippe taket på forsiktigheten. Vanligvis er du veldig nøye med hvordan du framstår, men i dag vil du slippe en ny person inn i livet  ditt og det kan du bare gjøre ved å senke guarden.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!