Mandag 5/12

 

Væren 21/3-19/4

Du vet hva du vil denne mandagen, men vilje og energi går ikke alltid hånd i hånd, det får du erfare denne dagen. Kroppen din mangler energi. Det kan komme av at du har jobbet i helgen eller ikke hvilt av andre årsaker.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir hektisk, du har mye i hodet og det gjelder å gjøre en ting i gangen for at det skal bli bra. Tyrer kan være veldig organiserte når de vil, og akkurat nå vil du ikke gå glipp av noe. Kvelden blir tidlig, for du er veldig trøtt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en god start på uken. Du nyter julestemningen rundt deg og det gode humøret ditt løfter stemningen på jobben. Denne dagen flyr tankene avgårde. Du dagdrømmer en hel del. Kanskje du er forelsket.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom start på uken selv om tempoet er høyt. Dagen farges av mye latter og morsomme påfunn. Du er i strålende humør og sjarmen din er vanskelig å motstå. Akkurat nå trives du utmerket.

Løven 23/7-22/8

Det er ikke motstand hos deg nå. Du foretrekker å flyte med heller enn å trekke selv. Du er inne i en periode der du verken orker eller har lyst til å være frontfigur. Legg til at julen er hellig for Løben og at du vil suge til deg så mye julestemning som overhodet mulig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det har skjedd forandringer på arbeidsplassen din som du ikke er helt fornøyd med. Du vet at visse ting er nødvendige, men andre føles som dårlige påfunn. Det gjelder å finne de små lysglimtene i hverdagen så du ikke blir sint og bitter.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag som begynner med et møte og avsluttes med et annet. Det kan være noe arbeidsrelatert, eller to mennesker som støter på hverandre tilfeldig. Tilfeldigheten kan påvirke begges liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i gang for tiden. Det er ikke noe som hindrer deg i å utvikles og vokse. Du har hatt det slitsomt en stund, særlig når det kommer til relasjoner. Nå begynner du å finne ut av spørsmål, men det er fortsatt en del problemer å ta tak i.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en slapp dag. Du er trøtt etter helgen og har vanskelig for å holde deg våken. Det kan være mangel på lys som gjør at du føler deg sånn. Prøv å komme deg ut i løpet av de lyse timene i døgnet. Frisk luft renser tankene.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mange tanker som snurrer i hodet akkurat nå. Du grubler over helgen og over den nærmeste framtiden. Du er ellers nokså positiv og sosial. Du kombinerer hardt arbeid med hyggelige og innholdsrike pauser. Kvelden blir rolig og deilig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en lang arbeidsdag i dag. Du har mange ulike oppdrag du vil fullføre, men det er ikke alltid lett å holde orden på alt som skjer siden det er så mange prosjekter å følge med på. Du må lære deg å delegere.

Fiskene 19/2-20/3

Det er ingen ”muligens” eller ”kanskje” i livet ditt akkurat nå. Alt er selvfølgelig og det trives du med. Du nyter dagene og kveldene. Det er en god tid for Fisker, spesielt hvis du er i et etablert forhold. Du er trygg på følelsene dine.

 

Søndag 4/12

 

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir ikke det du hadde håpet på i det hele tatt. Du har for mye å gjøre til å klare å slappe av, pluss på en konfrontasjon med en slektning og en krangel med en venn, der har du dagen sammenfattet.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en hyggelig dag der du sysler rundt hjemme. For alle Tyrer er tradisjoner veldig viktige og det viser du vet å bygge opp din egen julefeiring, med både innslag fra barndommen og litt helt nye idéer.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er ikke noe rart med denne dagen selv om den starter med en litt merkelig overraskelse. Du blir tatt på senga, men når du får en sjanse til å trekke pusten så innser du at denne overraskelsen var noe du egentlig hadde forventet, bare kanskje ikke nå.

Krepsen 21/6-22/7

Du er trofast og lojal mot de du er glad i og derfor er du en venn alle setter pris på. Akkurat i dag får du flere bevis på hvor mye andre verdsetter deg. Denne dagen prøver du å samle ledetråder til en gåte du vil løse.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir det du gjør den til. Den er et uskrevet blad fullt av muligheter, men også full av vanskelige valg. Denne ettermiddagen får du sjansen til å lære av en eldre slektning som har erfaring på nettopp det området du trenger støtte på.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å by på seg selv i sosiale sammenhenger. Det blir en livlig søndag som skjer i høyt tempo, så det gjelder å henge med i svingene. Kvelden handler om etiske spørsmål.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen er det adventskos og mat som gjelder. Det blir en rolig og harmonisk dag der du ikke gjør stort. Denne kvelden passer du på å være sammen med familien eller treffe venner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er sint på en venn for at han eller hun ikke lytter til problemene dine. Som en god venn synes du at han eller hun burde være der i med- og motgang. Som oftest forsvinner denne personen når det stormer litt rundt deg.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir nokså kjedelig. Du vil gjøre masse, men av en eller annen grunn skjer det ingenting. Det kan være du eller en venn som er sjuk, eller så kan detvære problemer med å planlegge disse aktivitetene fordi det allerede er fullbooket.

Steinbukken 22/12-19/1

Du hviler mye denne søndagen. Du har dårlig samvittighet for hvordan du har oppført deg i det siste, men er for stolt til å be om unnskyldning. Tenk på at du kan ødelegge mye fint ved å være altfor sta og ikke prøve.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen blir en familiedag der du er sammen med dine nære og kjære. Du nyter hyggelig stemning og det faktum at visse personer kan være enige denne dagen. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen starter med at du tviler på deg selv, men det blir bedre og bedre jo lengre tid som går. Du innser at du ikke er så svak på visse områder som du trodde at du var. Du er kompetent, ta vare på denne kunnskapen.

 

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!