Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Søndag 22/1

 

Væren 21/3-19/4

Det venter masse morsomme aktiviteter denne søndagen, så pass på å være uthvilt. Søvnmønsteret ditt virker litt kaotisk for tiden, du går og legger deg for sent og faller ikke til ro slik du burde.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir fredfull og harmonisk. Mye handler om mat denne dagen. Du vil forberede en fest eller lignende som du har tenkt å ha snart. Når det gjelder mat er Tyren veldig planleggende, da er det forberedelser som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir god hvis du bare satser. I blant feiger du ut siden du ikke helt orker å engasjere deg følelsesmessig, men det hadde vært bedre hvis du tør å slippe kontrollen og gi deg hen. Det finnes en viss fare for at en uventet utgift dukker opp.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sint og skuffet over en venn som ikke tar kontakt til tross for at han eller hun har lovet å gjøre det gang på gang. Ved å oppføre seg så nonsjalant har denne personen sunket i dine øyne og nå tviler du på om du vil fortsette å ha en relasjon med ham / henne.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen blir full av aktivitet og det liker du. Det er en rastløshet i tegnet ditt som kommer fram på denne tiden av året. Denne kvelden velger du venner over slekt.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir hektisk på en god måte. Du rekker mye hjemme, men også å være litt sammen med venner. En slektning trenger litt hjelp om kvelden. Det kan være å handle eller ordne noe praktisk i hjemmet.

Vekten 23/9-22/10

Du er i veldig godt humør denne søndagen og da får du alle rundt deg til å ha det bra. Når du er i dette humøret er det få som kan være så omtenksomme og varme som deg. Du er en venn når man virkelig trenger en.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du litt giftig. Du er ikke akkurat i strålende humør og det merkes både på det du sier og det du gjør. Denne ettermiddagen prøver en venn å friste deg til å gjøre noe unødvendig og lite gjennomtenkt. Hvorvidt du sier ja eller nei kommer an på hvor sliten du er.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir passe aktiv, særlig hvis du er interressert. Du tilpasser deg omgivelsene dine for tiden og hvor mye du har å gjøre handler om hvor aktive vennene dine er. Selv orker du ikke å starte opp noen prosjekter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar det med ro denne dagen. Du har behov for hvile siden ukene er så stressende. Du tillater deg å være lat og nyte hjemmeluksus sånn som hjemme-spa, yoga og masse tente lys.

Vannmannen 20/1-18/2

Du argumenterer for å slippe å gjøre noe som du kommer til å måtte uansett. Hvorfor ikke bare gi opp forsøket på å slippe unna? Visse ting kan du ikke forandre og dette er en av dem.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen er du i strålende humør. Det er en sjarm og en varme i tegnet ditt som gjør at alt du gjør blir veldig lett og greit. Kvelden handler om å vise ekte følelser uansett hva det handler om. Du må prøve å tørre å være deg selv.

 

Lørdag 21/1

 

Væren 21/3-19/4

Ikke glem å ta kontakt med en person som venter på at du skal ringe. I blant er du veldig treig til å ta kontakt og det kan forårsake visse problemer. Denne lørdagen er det gode sjanser til å gjøre et skikkelig kupp.

Tyren 20/4-20/5

Du tar det med ro og stresser ikke selv om du har mye å gjøre. Du vet at dersom du skrur opp tempoet for høyt kommer du ikke til å orke hele dagen. Denne ettermiddagen bryter du et mønster og gjør noe du ikke pleier.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen byr på variasjon og morsomme aktiviteter. Som Tvilling har du vanskelig for å roe ned og ta det med ro. Til tross for litt trang økonomi så unner du deg å gjøre noe annerledes og litt vilt denne lørdagsnatten.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå er du mye hjemme og det er vanskelig å ta deg med på aktiviteter uansett om det er en rolig middag med familien eller en natt på byen med venner. Du foretrekker å lese en bok eller å se på TV i stedet.

Løven 23/7-22/8

att Lørdagen blir veldig familiekjær med en del utendørsaktiviteter. Frisk luft og dagslys får deg til å føle deg bra. Denne mørke årstiden er en forbannelse for Løver som er avhengige av Solen for å samle energi. Hvis du er i et forhold kan kvelden bli romantisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt lunefull akkurat nå og det er på grunn av Merkur sitt forhold til tegnet ditt. Du vil gjerne ha verbale dueller og gir deg ikke før du vinner eller motparten gir opp. Du er også veldig god til å såre folk uten at du egentlig merker det. Dette er en forbigående påvirkning.

Vekten 23/9-22/10

Du tar dagen som den kommer og nyter å ha fri. Det er ro og harmoni denne dagen som innfinner seg på denne tiden av året. Du føler deg veldig fornøyd med hvor du er i livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen er merkelig nok ikke din beste tid. Du foretrekker hverdagene for de er mer spennende for tiden. Som singel prøver du å finne kjærligheten, men du gjør feil siden du leter med hjernen og ikke med hjertet. Den personen som du er tiltrukket av er den du logisk sett ikke vil ha.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ikke en ung slektning på alvor og det kan skape en del diskusjoner i helgen. Selv om personen ikke er så gammel så har han eller hun en klar oppfatning om hva han eller hun vil gjøre. Du må respektere, lytte til og kommunisere med slektningen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir passe aktiv. Du får sove skikkelig ut og det er alltid et pluss for humøret ditt. Det er en mulighet at du bruker dagen på aktiviteter sånn som å gå på ski eller skøyter. Det er to varianter Steinbukker – den sporty og den mer kreative. Du gjør det som passer deg slik du er.

Vannmannen 20/1-18/2

Ikke vær på sint på en kollega for at han eller hun ikke respekterer at det er helg. Det finnes en god forklaring på hvorfor denne personen kontakter deg når du har fri. Det blir ellers en god og passe aktiv lørdag med fokus på å være utendørs.

Fiskene 19/2-20/3

Ikke vær så sta, det hjelper ikke å stange hodet mot veggen i denne diskusjonen. Prøv å finne kompromisser som alle kan gå med på i stedet for å stå hardt på din linje. Når det gjelder det sosiale livet ditt bør du være litt mer aktiv sammen med de nærmeste vennene dine.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!