Jeg har valgt å designe årets Rosa Sløyfe i skinn. De som er så uheldige å bli rammet av brystkreft må forberede seg på sitt livs viktigste kamp. Jeg vil at årets Rosa Sløyfe-pin skal symbolisere styrke, den indre krigeren i deg, og mot. Samtidig har jeg valgt å bruke et gullhjerte i sløyfen for å symbolisere kjærlighet, og støtte til de som er rammet.

Camilla Phil

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Oktober er reservert for å skape oppmerksomhet rundt brystkreft og brystkretforskning. Måneden blir markert med en rosa sløyfe, og samme farge er å se over hele verden - også på coveret av ELLEs okotberutgave.

På coveret av utgaven som kommer denne uken har vi blogger og it-jente Camilla Pihl fullført med rosa hår og et stort intervju hvor hun snakker om kjærlighet, angst og alt i mellom.

Camilla har også i anledning brystkreftmåneden fått æren av å designe dette årets rosa sløyfa, hvor alle inntektene går til brystkreftforskining.

Sammen med sløyfen har Camilla også designet et veskepynt i samme røsa skinn som sløyfen. Sløyfen har også et lite gullhjerte som representerer kjærlighet og solidaritet.

Begge kan kjøpes på Lindex, Mester Grønn, Vitus Apotek, Kid Interiør og hos kreftforeningens nettsider gjennom hele oktober.

Camillas tolkning av den rosa sløyfen sammen med veskeanhenget. foto: Camilla Pihl

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!