Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Sist uke tok vi en liten prat med Nathalie Helgerud som har begynt å blogge for ELLE.

Denne uka har vi snakket med vår intern og blogger Pernille Juvodden så du kan bli litt bedre kjent med henne.

 

Hei, Pernille - hvem er du?
Sjolahopp! Jeg er for øyeblikket blogger og intern her hos ELLE. Jeg er 20 år, elsker kreativt arbeid og er en relativt glad jente, vil jeg påstå. Jeg elsker å skape noe, se forandringer og uttrykke meg. Så her trives jeg godt ettersom arbeidsoppgavene innebærer alt jeg har en stor interesse for. Ellers er jeg sykt god på å bidra med dårlig humor og ler masse av meg selv. Satser på at «en god latter forlenger livet» stemmer, for da kommer jeg faktisk til å leve evig. Jeg er nok en jente som går under tomboy-uttrykket. Ikke er jeg så veldig fjasete av meg, og ikke er jeg hun som vanligvis bruker masse tid foran speilet på morgenen, men jeg synes det er utrolig gøy å kunne gjøre en miks av begge deler likevel. Jeg har gått ett år på skole hvor jeg gikk en sømteknisk linje, altså hvor vi lærte å lage klær. Jeg jobber også som modell og synes alt med foto, sminke og styling er utrolig gøy. Jeg liker å kunne litt av alt!
 

Hva kan vi lese om på bloggen din?
Der kan du få et lite innblikk i hverdagen min, tips og triks, mat, mote, skjønnhet og forhåpentligvis ting som treffer på et litt dypere plan. Jeg er egentlig veldig lite overfladisk av meg og har mye tanker og følelser rundt temaer jeg brenner for. Må bare bli litt varm i trøya først. 
 
Hva inspirerer deg?
Snille mennesker. Mennesker som tar andre imot med åpne armer og som er trygge i sine egne sko er det jeg finner mest inspirerende i hverdagen. Når det kommer til mote er det ingenting som er tøffere og mer sexy enn mennesker som klarer å utstråle personlighet eller humør gjennom plaggene de har på seg. Jeg er ikke en stor tilhenger av å følge trender 100 prosent, jeg synes det er viktig at man beholder seg selv mitt oppi det hele. Ellers er helt klart Instagram og Pinterest de største plattformene jeg følger daglig for inspirasjon.

Hva drømmer du om?
Jeg ER en drømmer. Jeg gjør ikke annet enn å drømme, hehe. Jeg drømmer om å gjøre noe så stort slik at jeg kan spare opp ressurser til å hjelpe andre, det er hovedmålet mitt. Noe annet jeg drømmer om er å skape min egen kleskolleksjon. I en alder av 20 har man ikke alltid en lommebok som skriker av glede, så jeg drømmer om å kunne sy og designe min helt egne kolleksjon som gjenspeiler hvem jeg egentlig er. Det å sy er meditasjon for meg og gir meg stor glede, og som jeg skrev tidligere så elsker jeg mennesker som får frem personligheten gjennom et plagg. Der er ikke jeg helt enda, men det skal skje. Ser frem til den dagen jeg virkelig klarer å gjenspeile hvem jeg er gjennom plagg eller sminke. Det er en helt egen kunst som jeg respekterer stort.

Hva står øverst på ønskelisten din denne høsten?
Deilige tøfler, men aller helst at det skal bli 30 grader og sol igjen. Bortsett fra det så ønsker meg et ordentlig par med skinnbukser fra Tommy Hilfiger X Gigi-kolleksjonen som jeg kan bruke ihjel sammen med noen dødstøffe boots og blondehansker som har avkuttede fingre. Mmm!

Hvilke låter går på repeat på spillelisten din?

Daddy Lesson og All Night med Beyoncé. Egentlig må jeg bare si hele albumet Lemonade. Kommer aldri til å gå lei, og det er nesten for perfekt, hehe. Ellers må jeg også si EP-en H.E.V.N som kjæresten min Stig (også kjent som Unge Ferrari. Red. anm.) og Tomine Harket har laget sammen. Det er de to mot Mrs. Carter.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!