Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Lårhøye støvletter er det perfekte skovalget for sesongen vi er i. Et par med beskjeden hæl er gode å gå i, varmer beina og rocker opp et enkelt antrekk i en fei.

Det mest klassiske er et par i svart, men beige er et supert alternativ. De forlenger beina og er fine til farger som olivengrønt og blå denim.

For en enkel styling er jeans og en genser en klassisk og fin måte å sette fokus på skotøyet. Bruk for eksempel en kort teddy-jakke til for en klassisk hverdagsstil med det lille ekstra.

Foretrekker du å bruke disse støvlettene på fest, er det flust av måter å style dem. For en feminin stil kan du gjøre som moteikon Hanneli Mustaparta, og style dem til en kjole og a-formet kåpe. Bruk dem til en fotsid kjole med splitt som modell Julia Restoin Roitfeld for en stil som oser glamour.

Miroslava Dumas utgangspunkt er trendrettet når hun bruker lårhøye støvletter. Hun bruker ofte korte shorts, cape eller iøynefallende mønstre til skoene. Dumas venninne Elena Perminova velger et sexy, men avslappet, uttrykk. Hun styler semskede beige støvletter til en strikket genserkjole. Modell og reality-stjerne Kendall Jenner mikser beige støvletter med skinntights - resultatet er supersexy og tøft.

For å holde ekstra på varmen når gradestokken synker er det kult å bruke lårhøye støvletter til et noe lengre skjørt - det bidrar til en kul lag-på-lag-stil. Sett fokus på beina ved å bruke dem til et kort, utsvingt skjørt.

=

Hanneli Mustaparta og Miroslava Duma med svarte støvletter og henholdsvis militærgrønt og blått antrekk. © Getty Images

=

Elena Perminova, Julia Restoin Roitfeld og Miroslava Duma. © Getty Images

=

Blogger Evangelie Smyrniotaki, modell Lily Aldridge og modell Kendall Jenner. © Getty Images

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!