Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Motebransjen har gitt seg ende over etter at Frida Giannini (42) tok over som sjefdesigner i Gucci i 2006. Med henne bak saksene har det tradisjonsrike motehuset levert den ene trendsettende kolleksjonen etter den andre - og salgstall som matcher. Et av målene hennes i sjefsstolen har vært å gi nytt liv noen av merkets klassikere.

Det skal ha vært skuespiller James Francos idé å lage en dokumentar om Giannini. Franco ble svært fascinert av sjefdesigneren da han fikk innblikk i arbeidsmetodene og tankesettet hennes etter å ha vært med i reklamefilmer for Gucci, som motehusets ansikt for herredufter.

I dokumentarfilmen The Director har et kamerateam fulgt Giannini i 18 måneder, og du får et unikt innblikk i Gianninis kreative univers.

I går inviterte ELLE og Gucci til eksklusiv førpremiere på filmen på Victoria kino i Oslo. Det var bobler i glassene og topp stemning, og rungende applaus ved filmens slutt. Se bildene fra kvelden her!

PS: Lyst til å bli bedre kjent med Guccis sjefdesigner? I siste ELLE kan du lese et stort intervju med den fascinerende og dyktige Frida Giannini!

=

Guccis Alberto Zacchini og ELLEs sjefredaktør Signy Fardal.

=

ELLEs moteredaktør Petra Middelthon.

=

Guccis Alberto Zacchini og Line Blomqvist.

=

=

Blogger Irina Lakicevic, aka. A Portable Package.

=

Høyer-innkjøper Annabel Rosendahl, ELLEs motejournalist Elen Kristvik og ELLEs Wellness-blogger Marte Ruus.

=

elle=

=

=

=

=

=

=

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!