Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Bo: Sjekk ut airbnb.no om du vil leie en leilighet og leve som en newyorker. Om du skal spandere på deg litt luksus, sjekker du inn på Mondrian Soho eller Soho Grand. Hakket mer budsjettvennlige alternativer er The Marlton, The Jane Hotel og Yotel.

Spise: Frokost inntas på Five Leaves og i Brooklyn eller Joseph Leonard i West Village. Sarabeth's er en brunsjinstitusjon i helgene, pass på å booke bord på forhånd!

Fyll opp magen mellom shoppingøktene på The Butcher's Daughter i Soho. Meksikansk spiser du enten på superkule Tacombi, Mission Cantina eller La Esquina. For en asiatisk vri, prøv Red Farm og Má Pêche. Pizzaen på Roberta's i Brooklyn-nabolaget Bushwick er fantastisk og vel verdt turen . På en varm høstdag, tar du turen til bakgården hos Nita Nita i Williamsburg for en stiv drink . Å spise en burger er et must når du er i N.Y., og de beste får du hos The Spotted Pig Men obs obs, du må trolig stå i kø i en time eller to. Gode alternativer er Bare Burger (bareburger.com) eller Shake Shack (shakeshack.com).

Shoppe: Bydelen Soho er et shoppingmust. Utforsk alle de koselige gatene og flaggskipsbutikkene i nærheten av hovedpulsåren Broadway. For vintagekupp, ta turen innom Cheap Jack's og Second Time Around. Pass på å komme deg innom de kule butikkene Opening Ceremony, Creatures of Comfort og Scoop.

Utforsk: Hipstermekkaet Williamsburg, blant annet kjent fra TV-serien Girls, er et must. Her finner du massevis av kule butikker, barer og spisesteder. Med utgangspunkt i T-banestoppet Bedford Avenue i Brooklyn har du alt innen rekkevidde. Beveger du deg videre mot området Greenpoint, finner du fine parkområder og kule spisesteder.

Gjøre: Lei sykler i Central Park. Ta turen opp i enten The Rockefeller Center eller The Empire State Building - masse turister, men utsikten er fantastisk. Ekstra stemningsfult er det på kvelden, gjerne om du treffer solnedgangen over byen. Spill Bowling på Brooklyn Bowl. The Highline, en gammel jernbanestrekning over bakken som er gjort om til park i Meatpacking District er et supert avbrekk.

For den sporty: Book en Soul Cycle-time! Sjelegransking møter svett spinning og tilføres en stor dose disko. Du får låne sykkelsko, og det er senter flere steder i byen.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!