Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Jeg vil tippe at jeg bruker eyeliner 90 prosent av tiden. Jeg har så korte, tynne vipper at øynene mine forsvinner når jeg ikke har den på. Når jeg legger eyeliner, synes jeg det er best å legge selve vingen først og så fylle i resten. Jeg legger en lett strek på hver side og ser om den er lik på begge øynene, og så fyller jeg i resten slik at det blir symmetrisk.

Jeg er virkelig dårlig på skjønnhetsrutiner. Om jeg orker, vasker jeg ansiktet mitt før jeg bruker mengder med fuktighetskrem. Jeg smører huden i ansiktet ofte, siden den kan bli skikkelig tørr, spesielt når jeg reiser mye. Kiehl's og Decléor har gode fuktighetskremer. Akkurat nå bruker jeg Hydra Floral fra Decléor.

Jeg liker godt duftene fra Le Labo, spesielt Rose 31. Nå prøver jeg ut en duftolje fra samme merke. Det er en fin måte å bruke parfyme på - du tar bare en dråpe og stryker den på huden. Den kan også blandes i bodylotion for å gi ekstra duft.

Jeg vasker håret mitt hver dag fordi det blir så fort fett. Så lar jeg det bare lufttørke, og det er det. Jeg er halvt kinesisk, så håret mitt er veldig tynt og fint og bølger seg naturlig når det tørker. Tuppene mine er veldig tørre, så jeg bruker bare hårolje helt ytterst. Noen ganger bruker jeg saltvannsspray eller hårpudder for å få litt ekstra volum. Jeg bytter sjampo ofte for at håret ikke skal bli vant til én, for da blir det enda raskere fett.

Jeg bruker en farget dagkrem fra Laura Mercier i stedet for foundation. Den er veldig lett og gir en fin glød i huden. Jeg elsker leppestiftene fra YSL og har mengder av dem. Jeg foretrekker å bruke kremprodukter når det gjelder makeup. Jeg elsker å ha litt skinn i huden, derfor bruker jeg kremrouge. På øynene sverger jeg til eyeliner. Jeg bruker selv-følgelig min egen kolleksjon for Eyeko både når det gjelder eyeliner og maskara.

Jeg har trang til å klippe meg eller forandre frisyre hver dag. Jeg pleide å ha en kort bob, men så ville jeg ha langt hår, og da det ble langt, ville jeg ha bob igjen. Men nå skal jeg ha langt en stund.

Jeg har ganske markerte trekk, så jeg velger alltid å sminke enten øynene eller leppene. 97 Incandescente fra Chanel Rouge Allure er en fin rødfarge. Om jeg sminker øynene, bruker jeg lysere leppestift. Jeg er helt vill etter de lyse ferskenfargene og lakserosa nyansene fra YSL Rouge Volupté.

Nå som jeg har fylt 30, har tenker jeg på å være sunnere. Jeg har begynt å trene og er mer bevisst på hva jeg spiser. Jeg tar fiskeoljer hver dag som kosttilskudd. Jeg trener mest for å vedlikeholde kroppen. Akkurat nå er jeg veldig glad i å trene Ballett Beautiful, jeg går tre ganger i uka. Det er egentlig vanlige øvelser, men bevegelsene er inspirert av ballett.

Les også:

10 perfekte høstantrekk

Det ultimate høstplagget

Singel? Din heldiggris!

Elle.no Skjønnhetspraten Alexa Chung=

1. Neglelakk i fargen Lilacism fra Essie, kr 130. 2. Duft, Rose 31 fra Le Labo, kr 990/50 ml. 3. Leppestift, Rouge Volupté i fargen Nude Pink fra Yves Saint Laurent, kr 305. 4. Eyeliner, Eye Do Eyeliner fra Eyeko, kr 145. 5. Øyenbrynsgelé, Natural Brow Shaper fra Bobbi Brown, kr 175. 6. Kremblush, Le Blush Crème i fargen 64 fra Chanel, kr 380. 7. Body- lotion, Creme de Corps fra Kiehl's, kr 235. 8. Hårolje, Mythic Oil fra L'Oréal Professionnel, kr 265. 9. Dusjsåpe, Geranium Leaf Body Cleanser fra Aesop, kr 165. 10. Farget dagkrem, Tinted Moisturizer fra Laura Mercier, kr 445. 11. Dagkrem, Hydra Floral fra Decléor, kr 599. © Produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!