Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det kan være vrient å kle seg om høsten.

For det første er været ofte veldig schizofrent; bitende kaldt den ene dagen, nærmest sommersol den neste.

Dessuten er det etter en lang sommer med kjoler og sandaler nesten litt vanskelig å huske hvordan du kledde deg før kvikksølvet i gradestokken føyk i været.

Ikke minst kan det sitte langt inne å være kreativ med klesvalgene, når fjorårets bunke med lodne strikkegensere ikke byr på videre inspirasjon.

Men frykt ikke! Vi har funnet fram til ti jenter med kul gatemotestil for litt kaldere vær, perfekt for de første kalde høstdagene.

La deg inspirere!

Les også:

Slik vil vi kle oss i høst!

Gatemote fra Milano

Gjør du denne feilen når du sminker deg?

1. TA MED SOMMERANTREKKET INN I HØSTEN

Om lyse jeans og hvit T-skjorte er din sommeruniform, er det ingen grunn til å måtte si farvel til den helt ennå. Med en kul kåpe og ankelstøvletter til funker antrekket like fint om høsten.

=

© vincenzo grillo

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

2. INVESTER I EN KUL REGNJAKKE

... som denne i dyreprint. Plutselig blir det bare moro å se ut vinduet på morgenkvisten og se at det høljer ned; da kan du jo ta på deg den rå regnjakka!

=

© Alessia Gammarota

3. TENK LAG PÅ LAG

T-skjortene og kjolene dine får flere måneder forlenget levetid hvis du tenker lag på lag og styler dem med for eksempel en blå skjorte under, som her.

=

© vincenzo grillo

4. FINN FREM STØVLETTENE

Skjørtsesongen varer mye lenger om du styler blyantskjørtet med høye støvletter.

=

© vincenzo grillo

5. DU KOMMER LANGT MED EN KUL LUE

Det er barnelærdom, men tåler å gjentas: er det kaldt ute, gjør du lurt i å holde hodet varmt. En kul lue eller hatt setter også prikken over i-en på høstantrekket (og holder deg forhåpentligvis så varm at du kanskje ikke må pakke inn resten av kroppen fullt så godt ennå).

=

© Alessia Gammarota

6. IKKE VÆR REDD FOR Å BRUKE FARGER!

Selv om det blir mørkere ute, behøver ikke garderoben din å bli det. Kjør på med knallfarger, og lys opp hverdagen til deg selv og dem rundt deg! Kåpen på bildet er fra Designers Remix.

=

© vincenzo grillo

7. GÅ FOR SVARTE KVALITETSSTRØMPER

Med svarte, mellomtykke strømpebukser tar du enkelt både kjoler, skjørt og shorts inn i den nye sesongen. Sørg for å ha et lager med fine - og hele - strømpebukser liggende, og kast dem når de er blitt hullete eller nuppete. Ingenting er kjedeligere enn å lete gjennom strømpebukseskuffen etter det ene fine paret på morgenkvisten.

=

© vincenzo grillo

8. PUMP IT UP MED PUMPS!

Om du har kledd på deg godt ellers, kan du bruke pumps en god stund til (så lenge snøen ikke er kommet). Å vise bitte litt hud, om det så bare er anklene, gjør antrekket hakket mer chic på 1-2-3!

=

© vincenzo grillo

9. SKJERF DEG!

Et stort, deilig skjerf er din beste venn i denne årstiden. Om du ikke er i humør for å pakke deg inn i store jakker og kåper ennå, kan du komme unna med å svøpe deg inn i et varmt sjal i tillegg til strikkegenseren eller bikerjakka en stund ennå. Gå for et i god kvalitet og med høy prosent ull - det er verdt å investere litt ekstra i noe du bruker nesten hver dag.

=

© vincenzo grillo

10. TENK TRENCH!

Med en tynn, trenchcoat-inspirert frakk er de aller fleste høstantrekk reddet. Den holder deg varm når det blåser surt, samtidig som du ikke smelter bort dersom sola steker. Det perfekte høstplagget!

=

© vincenzo grillo

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!