Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er flust av grunner til å elske høsten. Rødvin, innekvelder, nye episoder av favoritt-TV-serien din og, ikke minst, massevis nye, deilige plagg og trender du kan fråtse i.

Vi har plukket ut trendene og plaggene vi gleder oss mest til å trykke til våre bryst fremover.

Signy Fardal, sjefredaktør

Ett av moteverdenens hotteste navn for tiden, designeren Haider Ackermann, er kjent for å skape en perfekt symbiose mellom det maskuline og det feminine, og denne looken er en av høstens absolutte må-ha for meg. Jeg elskeeer den fotside herrefrakken i kombinasjon med skinnbukse, høyhælede skoletter og strikk. Rocka og sexy.

Elle.no redaksjonens Favoritter=

SIGNYS FAVORITTER: BOOTS: Kule boots med gode vintersåler. Sko fra Marc Cain, kr 4.379. FRAKK: En feminin kontrast til en maskulin frakk. Strikkegenser fra Cathrine Hammel, kr 1.899. SKINNBUKSE: Denne sesongen passer et par auberginefargede skinnbukser midt i blinken! Skinnbukser fra By Malene Birger, kr 5.199. © Imaxtree/Produsentene

Petra Middelthon, moteredaktør

Jeg elsker denne 70 talls-looken i helsvart fra Pucci. Kombiner silke, skinn, lakk og velur. Svart er kommet for å bli. Rocka, tidløst og trendy.

Elle.no redaksjonens Favoritter=

PETRAS FAVORITTER: STØVLETTER: Kombinasjonen lakk og semsket skinn gjør disse støvlettene til høstens kuleste. Boots fra H&M Studio, kr 1.499. JAKKE: En klassisk smokingjakke går til alt. Jakke fra MiH, kr 3.099. VESKE: Hårete materialer en en av høstens store slagere, også på tilbehør. Veske fra Mariette, kr 1.500. © Imaxtree/Produsentene

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Carolines Skjelbred, stylist

Jeg elsker Burberry Porsums høstvisning! Kombinasjonen av florlette, mønstrede kjoler med tykke saueskinnsjakker over og mønstrede veske til er fantastisk!

Elle.no redaksjonens Favoritter=

CAROLINES FAVORITTER: VESKE: Veske i kelim-mønster setter prikken over i-en i høstens antrekk. Veske fra Cala & Jade, kr 6.500. JAKKE: Saueskinnsjakka er tilbake for fullt. Jeg vil ha denne. Jakke fra Acne, kr 24.000. KJOLE: Romantisk kjole i herlig blomstermønster er en sikker vinner denne sesongen. Kjole fra Bik Bok, kr 299. © Imaxtree/Produsentene

Hanne Danielsen, redaksjonssjef

Jeg trodde aldri det skulle skje, men tiden da jeg skulle ønske meg en rosa fuskepels er altså kommet. Etter at jeg så Guccis råkule høstvisning, fikk jeg lyst til å injisere min ellers så sobre og svarte garderobe med en god dose svingende 60-tallsglamour!

Elle.no redaksjonens Favoritter=

HANNES FAVORITTER: SKO: Stramme, slangeskinnsmønstrete boots gjør looken tøff i stedet for babete. Sko fra By Malene Birger, kr 2.999. JAKKE: Om den blir rosa eller ikke - høstens jakke skal i hvert fall være i fuskepels! Jakke fra Estradeur/Nelly.com, kr 699. VESKE: Burgunder er tilbake igjen, og er veldig kult til rosa. Denne er like fin til hverdags, som til fest. Veske fra Mariette, kr 1.150. © Imaxtree/Produsentene

Elen Kristvik, motejournalist

Phoebe Philo har skapt nok en nydelig kolleksjon for Céline, som traff meg rett i hjerterota. Strikkegensere over slengbukser i samme materiale, én stor øredobb i øret, fantastiske kåper, skjørt med nydelig skjæring - alt perfekt utført med en touch av skjeve sømmer og løse tråder. Helt herlig! Jeg inkorporerer stilen med ruter, skinnende materialer, bootcut-bukser, øredobber og chunky strikk.

Elle.no redaksjonens Favoritter=

ELENS FAVORITTER: ØREPYNT: I høst skal jeg la en massiv ørering dingle fra ett øre. Øreringer fra Accessorize, kr 225. GENSER: Å-så-kule gensere må man ha på høsten. Genser fra Cos, kr 990. SKJØRT: Skimrende materialer og silke er nydelig i kombinasjon med strikk. Skjørt fra Designers Remix, kr 1.700. © Imaxtree/Produsentene

Mari Ruus, skjønnhetsansvarlig

Chloé er alltid høyt oppe på lista over mine favoritter, og denne høsten treffer kolleksjonen midt i blinken. Voluminøse og feminine ytterplagg, smørmyke skinnbukser som stopper over anklene og duse nyanser av brunt, kamel og beige kombinert med lyse kremtoner. Jeg skal helt klart skaffe meg et par baggy skinnbukser og en oversized, lys strikkegenser.

Elle.no redaksjonens Favoritter=

MARIS FAVORITTER: BUKSE: Jeg kommer til å flytte inn i denne fram til våren! Skinn-bukser fra H&M, kr 1.299. VESKE: Posevesken er høstens kuleste, og jeg elsker fargen på denne. Skinnveske fra Zara, kr 1.159. GENSER: Verdens mykeste genser, som passer til alt! Strikkegenser fra Weekday, kr 499. © Imaxtree/Produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!