Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Min hudpleierutine er enkel, men veldig effektiv. Jeg renser, toner og fukter huden med produkter fra min egen hudpleielinje, Kora Organics. Det er økologisk sertifiserte produkter som jeg er utrolig stolt av. Jeg bytter dagkrem etter tilstanden til huden min. Om jeg har utbrudd eller urenheter, bruker jeg beroligende produkter. Jeg er helt avhengig av peeling, leirmaske og ansiktsspray med sitron.

Jeg starter hver morgen med et glass varmt vann med sitron i, det skal være veldig bra for fordøyelsen. Så elsker jeg å tørrbørste kroppen før jeg går i dusjen. Jeg føler at det avgifter kroppen. Jeg liker å ta en lang dusj og rense og smøre inn huden. Så drikker jeg et glass kaldpresset grønnsaksjuice som har grønnkål, spinat, agurk og selleri i seg. Etter det spiser jeg gjerne egg med avokado eller havregrøt.

Jeg har en favorittsmoothie, som jeg drikker hver dag for å få i meg alle vitaminene mine. Den gir meg masse energi når jeg er sliten. Ingrediensene er kokosvann, rått kakaopulver, gojibær, chiafrø, macapulver, spirulina og alle vitamintilskuddene mine.

Jeg liker å bruke farge på leppene mine, og elsker multiprodukter som kan brukes på både lepper og kinn. Jeg synes at en rød leppestift gir ansiktet mitt et løft. Etter mange år som modell, har jeg lært meg hvilke farger som passer meg. Jeg liker å legge fokus på brynene mine også. Jeg former dem selv og bruker øyenbrynsgelé fra Bobbi Brown for å holde dem på plass.

Jeg sverger til å bruke nyperoseolje i ansiktet mitt om natten. Den er full av antioksidanter og virker forebyggende på aldringstegn. Jeg tar den på om kvelden og våkner med glødende hud. Jeg bruker den også under ansiktskremen min når huden min er tørr, og for å fjerne makeup rundt øynene om kvelden.

Jeg bruker egentlig ikke noe særlig parfyme, men jeg elsker duften av sandeltre og essensielle oljer. Jeg har funnet en duft fra Tom Ford som er en sofistikert variant av disse ingrediensene. Jeg bruker en deodorant fra Avalon Organics som ikke inneholder parabener, aluminium eller syntetisk parfyme.

Jeg vasker håret mitt annenhver dag og kurer det én gang i uken. Noen ganger bruker jeg hårkur i tuppene når håret er tørt også, bare for å gi dem ekstra næring. Jeg sover med økologisk kokos- eller olivenolje i håret én gang i uka. Det gir næring til hodebunnen og gjør håret ekstra blankt.

Jeg har studert ernæring og er veldig opptatt av hva jeg spiser. Jeg liker laks, avokado, egg og grønne juicer, og jeg har byttet ut salt med sitron for å gi mer smak til maten. Jeg unner meg å spise alt, men ikke alltid. Alt handler om balanse og å ta vare på seg selv. Jeg følger 80/20-regelen, som betyr at jeg gjør sunne valg mesteparten av tiden og tillater meg å skeie litt ut de resterende 20 prosentene. ¿

Elle.no Skjønnhetspraten Miranda Kerr=

1.Neglelakk i fargen Koala Bear-y fra OPI, kr 150. 2.Duft, Santal Blush 50 ml EdP fra Tom Ford, kr 1.400. 3.Ansiktsrens, Cream Cleanser fra Kora Organics, kr 250. 4.Nyperoseolje, Rosehip Oil fra Kora Organics, kr 450. 5.Deodorant, Lavender Deodorant Spray fra Avalon Organics, kr 100. 6.Kokosolje, Virgin Coconut Oil fra Pukka, kr 130. 7.Leppestift, Rouge Coco Shine i fargen Rebelle fra Chanel, kr 325. 8.Bryngelé, Natural Brow Shaper fra Bobbi Brown, kr 175. 9.Maskara, Surrealist Everfresh Mascara fra Helena Rubinstein, kr 345. 10.Øyenskygge, Pro Longwear i fargen Lie Low fra Mac, kr 185. 11.Highlighter, Living Luminizer fra RMS, kr 315. © Getty Images/produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!