Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Modellen, moteblogger og stilikonet Olivia Palermo har designet en skokolleksjon med designeren for Aquazzura, Edgardo Osorioa.

Kolleksjonen består av seks ulike modeller og selges eksklusivt på Net-a-Porter.com.

Ifølge Palermo selv skal dette være sko som er perfekte til enhver anledning, være seg i bryllup, jobb, middag eller på date.

- Inspirasjonen har vært drømmen om den perfekte sko for alle anledninger. Jeg lot meg inspirere av noen av favorittene i mitt eget klesskap - vi brukte en ettermiddag på å gå igjennom alt og ta notater. Jeg tenkte mye på hverdagshæler, jeg ønsket en hæl som kan brukes på jobbmøter og se chic ut i, forteller Olivia Palermo til ELLE Norge.

=

AQUAZZURA X OLIVIA PALERMO: De lårhøye støvlettene er perfekte når vinteren kommer.

- Vi snakket mye om hvordan man alltid går tilbake til noen spesifikke sko, og det var slik vi kom på ideen om å lage en overlevelsespakke av basissko, som alle kvinner bør ha. Vi brukte så utallige timer i Edgardos arkiv i Firenze, før vi bestemte oss for seks ulike modeller vi ville inkludere, hvilke materialer vi skulle bruke og fargepaletten vi ønsket

Aquazzura x Oliva Palermo er nå tilgjengelig på Net-a-porter.com.

=

AQUAZZURA X OLIVIA PALERMO: Ankelbootsene i kolleksjonen kommer i to ulike farger.

=

AQUAZZURA X OLIVIA PALERMO: Det er flere stroppesandaler og pumps i kolleksjonen.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!