Modellen, moteblogger og stilikonet Olivia Palermo har designet en skokolleksjon med designeren for Aquazzura, Edgardo Osorioa.

Kolleksjonen består av seks ulike modeller og selges eksklusivt på Net-a-Porter.com.

Ifølge Palermo selv skal dette være sko som er perfekte til enhver anledning, være seg i bryllup, jobb, middag eller på date.

- Inspirasjonen har vært drømmen om den perfekte sko for alle anledninger. Jeg lot meg inspirere av noen av favorittene i mitt eget klesskap - vi brukte en ettermiddag på å gå igjennom alt og ta notater. Jeg tenkte mye på hverdagshæler, jeg ønsket en hæl som kan brukes på jobbmøter og se chic ut i, forteller Olivia Palermo til ELLE Norge.

=

AQUAZZURA X OLIVIA PALERMO: De lårhøye støvlettene er perfekte når vinteren kommer.

- Vi snakket mye om hvordan man alltid går tilbake til noen spesifikke sko, og det var slik vi kom på ideen om å lage en overlevelsespakke av basissko, som alle kvinner bør ha. Vi brukte så utallige timer i Edgardos arkiv i Firenze, før vi bestemte oss for seks ulike modeller vi ville inkludere, hvilke materialer vi skulle bruke og fargepaletten vi ønsket

Aquazzura x Oliva Palermo er nå tilgjengelig på Net-a-porter.com.

=

AQUAZZURA X OLIVIA PALERMO: Ankelbootsene i kolleksjonen kommer i to ulike farger.

=

AQUAZZURA X OLIVIA PALERMO: Det er flere stroppesandaler og pumps i kolleksjonen.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!