Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den franske designeren Jean Paul Gaultier, som i årevis har vært kjent under kallenavnet L'enfant terrible, slipper i høst en kolleksjon med Lindex. Nå er bilder av kolleksjonen sluppet i helhet, og det er flere godsaker å velge mellom.

Samarbeidet mellom Gaultier og Lindex er i butikk fra 8. oktober. 10 % av inntektene går til kampen mot brystkreft.

Våre favoritter er i sann Jean Paul Gaultier-ånd. Designeren er kjent for sine korsett-bodyer og striper, så å sikre seg en av bodyene (i svakrosa eller svart) eller stripete genserne er en måte å få tilgang til Gaultiers ikoniske design, til en rimelig penge.

Gaultier viste sin første kolleksjon i 1976, og gjorde seg bemerket verden over da han kledde Madonna i "kjegle"-bh-topper under turneen hennes Blonde Ambition på slutten av 80-tallet. Provokasjon har alltid vært en del av hans arbeid, og han kledde blant annet opp sine mannlige modeller i skjørt i 1984. Hans bodyer er en signatur, og hans parfymeflakonger er i formen av en kvinne- og mannskropp. Striper og mønstre er også gjeldende for hans design, noe som inkorporeres i kolleksjonen for Lindex.

Glidelåser preger flere av plaggene, og et sexy skjørt med glidelåsdetaljer er et fint plagg å ta med seg inn i høsten. Style med sorte strømper, lave boots og en pologenser for en sexy og rå kontorstil.

Den lange kimonoen er utrolig tøff, og dersom du ønsker deg et mer uvanlig kjøp fra kolleksjonen absolutt verdt utsalgsprisen på kr 799. Undertøyet i kolleksjonen er også stilig, sexy og unikt.

=

Øverst fra venstre: Genser (kr 599), genser (kr 299), cardigan (kr699), skinnjakke (kr 999), body (kr 399), blyantskjørt (kr 599) og kimono (kr 799)

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!