Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Sommerplagget kan brukes til andre anledninger enn en tur på stranden.

Størsteparten av sommeren er dessverre over, men vi krysser fingrene for at vi fortsatt har noen herlige sommerdager igjen.

Kaftanen er et av sommerens mest behagelige plagg og den perfekte partner for lange dager på stranden.

Den kan imidlertid anvendes til flere anledninger. Hva med å style den med et par jeans for shopping på storbyferie for eksempel?

Fest et belte i midjen for å gjøre den løse kaftanen mer feminin, la flere kjeder henge rundt halsen for en glamorøs og bohemsk stil eller bruk en knelang kaftan som topp til shorts og skjørt ved å feste enden av kaftenen i shortsens linning.

Kaftan på fest sikrer deg et glamorøst uttrykk, bruk gjerne gullsmykker til for en eksklusiv stil eller gjør den mer minimalistisk med en avslappet blazer til.

Elen har tatt utgangspunkt i en kaftan fra Lara Bohinc, kr 5.000.

Stranda

Elen har på seg et skjerf og sandaler fra By Malene Birger og veske fra Custommade.

Elens tips:

- På stranda dropper jeg T-skjorte og shorts til fordel for en mer glamorøs look med mønstermiks og deilige materialer. Et silkeskjerf beskytter hår og hode-bunn fra solen, og det grafiske trykket er en kul kontrast til leopardmønsteret på kaftanen.

Elle.no Ett plagg Kaftanen Elen=

Elen har på seg et skjerf og sandaler fra By Malene Birger og veske fra Custommade. © Lars Evanger

Party

Elen har på seg en blazer fra Vivikes, veske fra H&M, sko fra Sportmax.

Elens tips:

- Både kaftanen og frynsevesken er bohemske av natur, så jeg strammer dem opp med en avslappet blazer og sesongens hotteste hæler, såkalte mules, på fest.

Elle.no Ett plagg Kaftanen Elen=

Elen har på seg en blazer fra Vivikes, veske fra H&M, sko fra Sportmax. © Lars Evanger

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Shopping

Elen har på seg en bukse fra Cubus, sko fra H&M.

Elens tips:

- På ferie er dette det perfekte shopping-antrekket - komfortabelt og luftig. Jeg har selv klippet råkant på de blå jeansene og tilpasset lengden, det er så fint å vise litt ankel! Behagelige sandaler må så klart til, når jeg skal rusle i timevis.

Elle.no Ett plagg Kaftanen Elen=

Elen har på seg en bukse fra Cubus, sko fra H&M. © Lars Evanger

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!