Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det norske merket Epilogue by Eva viste sin kolleksjon for våren 2015 under moteuken i Berlin og ELLE ble invitert til Berlin for å se catwalk-visningen.

Merkets elegante og minimalistiske signatur er fortsatt tydelig, men designer Eva Emanuelsen utvikler seg for hver sesong som går. Selv om det er rent, pent og enkelt klarer designeren å koke opp små vrier og vendinger som gjør plaggene unike.

Blant høydepunktene var en hvit skjortekjole, nærmest presteaktig i halsen med en liten, kort krave, men modernisert med vide ermer og et utsvinget a-skjørt.

Det er de små detaljene som gjør at Epilogue skiller seg ut, som små vridninger i halsen på skjorter, antydninger til mesh på skjørtene og kvaliteten på klærne.

- Vi bruker stoffer fra Italia, og selv om det koster, har jeg ikke lyst til å kompromisse på kvalitet, forteller Eva etter visningen.

Fargepaletten er nesten utelukkende svart og hvit, foruten en lys lavendelfarget dress med matchende lang kåpe.

Elle.no Moteuken Berlin Epilogue=

Noen av antrekkene fra Epilogues vår/sommer 2015. © Elen Kristvik

Elle.no Moteuken Berlin Epilogue=

Noen av antrekkene fra Epilogues vår/sommer 2015. © Elen Kristvik

Elle.no Moteuken Berlin Epilogue=

Neste vår lanserer merket også vesker, og disse var også å se på catwalken - minimalistiske varianter av shopper-veska, party-veska og hverdagsveska. © Elen Kristvik

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!