Elle.no Instagram solbriller=

Louise Angelica Riise, Jenny Skavlan og hunden til Blipps kjæreste kler alle ELLE-brillene. © Instagram

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Våre flotte lesere har den siste tiden tapetsert Instagram med bilder av seg selv iført sommerens heiteste solbriller. Og nei, de er ikke fra Ray-Ban eller Céline - de er fra oss!

Kjøper du denne månedens ELLE, får du nemlig med et par superkule solbriller med speilglass på kjøpet. Brillene kommer i to farger, hvit og svart, så vi har stor forståelse for alle som bare MÅ kjøpe to eksemplar av bladet ...

Speilglass er en av sesongens sterkeste trender på solbrillefronten, demonstrert av designere som Tommy Hilfiger, Just Cavalli og Fendi.

Brillene har også vært å se på nesetippen til Jenny Skavlan og Louise Angelica Riise (sistnevnte tok dem med helt til Brasil!). Hunden til Stain Blipps kjæreste Jamina Iversen har også demonstrert på eminent vis at brillene passer like godt på firbeinte som på tobeinte.

Bladet er fremdeles i butikk, og i tillegg til brillene, kan du som alltid kose deg med massevis av godt lesestoff. Vi har blant annet snakket med et knippe kule kjendisdamer om kropp og selvtillit, gir deg et stort sommerhoroskop og viser hvordan du styler sommerens må-ha-plagg kaftanen. Om du ikke skal utenlands i sommer, kan du også drømme deg bort til sydhavsparadiset Mafia Island. Nevnte vi at vi også har et intervju med kjekkasen Josh Hartnett?

Løp og Kjøp!

Elle.no Instagram solbriller=

ELLE-lesere iført sommeres heiteste solbrillere. Vi <3 dere! © Instagram

Elle.no Instagram solbriller=

Flere lesere med briller på! Som dere ser, passer de like godt i bassenget som i skogen. Ha gjerne brillene på deg samtidig som du leser ELLE. © Instagram

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!