Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLEs juliutgave er i salg fra og med mandag, og i denne månedens utgave har vi intervjuet seks norske kjendiskvinner om deres forhold til kropp.

Artist Linnea Dale, "Fotballfrue" Caroline Berg Eriksen, programleder Ida Fladen, skuespiller Mia Gundersen Leliënhof, redaktør i ELLE Decoration Live Brekke og snowboardkjører Silje Norendal har også latt seg fotografere av Marcel Leliënhof.

Se noen av bildene og få en smakebit av saken under!

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen har nylig fått barn, og har aldri følt seg mer sexy enn nå.

- Jeg har aldri følt meg så vel i min egen kropp som etter at jeg fikk barn, og er mer selvsikker enn noen gang. Jeg synes alt rundt graviditet og fødsel er innmari fascinerende. Tenk at vi kvinner kan gå gravide, og så bare poppe ut en unge! Jeg har definitivt også et annet fokus i livet. Før kunne jeg trene nesten hver dag og få dårlig samvittighet om jeg ikke rakk en økt. Det får jeg sjelden nå. Rekker jeg ikke å trene, er det helt greit - da har jeg brukt tiden på noe som er mye viktigere.

Silje Norendal trener ikke for å se bra ut, men for å bli best.

- Jeg trener ikke for å se bra ut på stranda, men for å bli best på snowboard. Heller enn en spesifikk kroppsdel, er jeg mest fornøyd med at kroppen min presterer. Med årene har jeg sluttet å bruke energi på å ønske at noe er annerledes med den. Jeg godtar heller kroppen min som den er, forteller Silje i saken.

Artist Linnea Dale er den som viser mest hud i saken, men sier selv at hun er utrolig komfortabel med nakenhet.

- Jeg synes hud og nakenhet er veldig vakkert, og har ikke noe problem med å kle av meg av estetiske årsaker. Det gir meg også en frihetsfølelse. Det er rart at det skal bli slått voldsomt opp i media når en jente kler av seg. Tar en mannlig artist av seg skjorta på festivalscenen en varm sommerdag eller danser rundt i trusa i en musikkvideo, er det jo ingen som bryr seg.

Se alle bildene og les intervjuene i juliutgaven av ELLE som er i salg nå!

 

VISER HUD: Artist Linnea Dale sier at hun er utrolig komfortabel med nakenhet og føler seg fri uten klær. © Marcel Leliënhof

TOPP KROPP: Caroline Berg Eriksen og Silje Norendal er blant kjendiskvinnene som snakker om kropp i siste utgave av ELLE. © Marcel Leliënhof

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!