Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Kjoler med et enkelt snitt har fordelen av å både passe i hverdagen, og ved et par enkle grep kunne styles til å bli festklare på null komma niks.

Om sommeren pleier svart å ta seg en hvil til fordel for pasteller og hvitt, men i år er svart en av de mest populære fargetonene du kan kle deg i.

Style en off shoulder-kjole med et tykt hårbånd for en søt og sexy stil à la ikonet Brigitte Bardot, eller bruk iøynefallende øredobber til en maksikjole.

Kjøp eller let frem tynne silketørklær i sterke farger, og knyt dem rundt håndleddene for å få et innslag av farge. Detaljrike gladiatorsandaler eller mer minimalistiske varianter gjør seg på stranda, og med en enkel blomsterkrans på hodet tar du stilen fra stranda til sommerfest.

Sett opp håret i en stram hestehale og invester i en kjole med korte ermer, krave og noen knepper. Stilen er tennisinspirert og gjør lett at du skiller deg ut, men velg gjerne en lang kjole så du unngår å se ut som om det er rett på tennisbanen du skal.

Elle.no Lille Sorte=

1. Kjole fra Jonathan Simkhai/net-a-porter, kr 6.730. 2. Kjole fra The Row/net-a-porter, kr 6.155. 3. Kjole fra H&M, kr 149.4. Kjole fra Alice & Olivia/net-a-porter, kr 5.850. 5. Kjole fra Toteme/net-a-porter, kr 3.000. kr 6. Kjole fra Roberto Cavalli/net-a-porter, kr 16.500. © Produsentene

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!