Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ARUBA: Slår du opp «tropisk paradis» i ordboka, skal du ikke se bort ifra at du finner nettopp Aruba. Den karibiske øya utenfor Venezuela byr på lange, hvite strender og blått hav så langt øyet kan se - til et soundtrack av merengue og salsamusikk. Klimaet er varmt og tørt hele året, så du trenger ikke å være redd for at ferien skal regne bort.

MALDIVENE: Både Fotballfrue og Marion Ravn la bryllupsreisen hit - med god grunn. Øyene som utgjør Maldivene har alt som skal til for en drømmeferie: Bungalower på påler i vannet omgitt av kritthvite strender og bølgeskvulp. Ikke så vanskelig å ta livet med knusende ro, med andre ord.

BORA BORA: Den bitte lille vulkanske øya i Stillehavet, i nærheten av Tahiti, har en av verdens vakreste laguner og er et eldorado for dykking og snorkling. Her finner du flust av fantastiske, luksuriøse hoteller, perfekt for romantikk!

SEYCHELLENE: Over 115 øyer med nesten surrealistisk vakker og urørt natur utgjør paradiset i Det indiske hav. Her finner du noen av verdens vakreste strender og et klima som er behagelig året rundt. Se for deg solnedgangen mens dere sitter i vannkanten med et glass vin ...

POSITANO: Den italienske byen på Amalfikysten oser av romantikk. Sukkertøyfargede hus, trange gater, spektakulær utsikt - og ubegrenset tilgang på pasta, vin og gelato.

PS! Sjekk også Cool Escapes Honeymoon & Resorts, som finnes både som bok og app. Her finner du flust av tips til romantiske hoteller og destinasjoner. Boka fås kjøpt på amazon.com og teneues.com til kr 250.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!