Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Vi skal finne Høyers to nye modeller. De fleste modellkonkurranser handler om å melde seg på selv, men vi vet at den rette kanskje ikke selv vet hvor perfekt han eller hun er for oppgaven. Derfor har vi snudd det på hodet, og gjør alle til modelljegere. Vi vil at du, som leser av ELLE, legger inn din beste kandidat på humans.hoyer.no. De 12 som får flest stemmer, går videre til finalen.

Dusøren er Høyer-shopping for KR 25.000 både til den som finner og til den som blir funnet. Konkurransen er allerede i gang - sjekk ut de påmeldte på humans.hoyer.no.

Du har makten

Ørnulf Høyer, juryformann og eier av Høyer, tviler ikke på det norske motemiljøet: «Det er ti år siden Høyer åpnet sin første butikk. Folk kjenner oss, derfor gir vi fra oss ansvaret til folket. Overrask og utfordre oss! Vi vil se awesome bestefedre, polerte ballerinaer, guttejenter, jentegutter, harde bikere, the girl next door og moren hennes.»

Hva vinner jeg?

Dusøren for å finne en Høyer Human er Høyer-shopping for 25.000 kroner. Den som blir funnet, får tilsvarende premie. Hvis du «finner deg selv» kan du altså vinne Høyer-shopping for til sammen 50.000 kroner. Du kan melde på så mange du vil. I tillegg får den som blir Høyer Human en dag på fotoshoot med ELLE. Vinnerne blir Høyers nye profiler. Høyer Humans vinnere blir presentert og får VIP-plasser til Høyers 10th Anniversary 9. august 2014.

Juryering

En jury bestående av Signy Fardal fra ELLE og Ørnulf Høyer fra Høyer, sammen med flere andre fra norsk motebransje, velger de to som blir Høyer Humans 2014 blant de 12 finalistene.

Alt du trenger å vite finner du på humans.hoyer.no

Elle.no Høyer Humans Konkurranse=

Angi svigerfar! © Høyer

Elle.no Høyer Humans Konkurranse=

Angi flørten din! © Høyer

Elle.no Høyer Humans Konkurranse=

Angi lillesøstra di! © Høyer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!