Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Dagens store motenyhet er at multitalentet Jenny Skavlan blir bikinidesigner.

I samarbeid med bikinimerket Porto Brazil har hun designet en kolleksjon bestående av bikinier tilpasset ulik bruk. De skal passe jenta som elsker solrike turer i fjellet, jenta som ligger i timesvis og slikker sol på stranden og jenta som er elsker aktiviteter på stranda.

- Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin, uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme, sier Jenny i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen er kolleksjonen preget av rene linjer og en kjølig fargepalett.

I tillegg til bikini og badedrakter har Jenny designet en skjorte, den lille sorte kjolen og en snekkerebukse som alle er tilpasset varmt vær. Totalt består Jennys kolleksjon for Porto Brazil av 16 styles.

Tidligere har hun designet for Bik Bok og sluppet to bøker om omsying av klær.

Kolleksjonen er etisk produsert og deler av salget går til leukemirammede barn i Natal.

Allerede fra 5. mai klokken 14.00 er det mulig å forhåndsbestille en bikini på Porto Brazils nettside, og fra 23. mai vil Porto Brazil ha pop up-butikker på diverse lokasjoner rundt om i Norge.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!